Tribuna
PNL
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: "Vreau să-mi pun întreaga experiență și toată expertiza în slujba cetățenilor județului meu"
ADVERTORIAL
1140 vizualizari
Bogdan Trif:
Ministrul sibian care a transformat turimul în prioritate națională, Bogdan Trif, vorbește deschis despre motivația care l-a determinat să candideze pentru președinția Consiliului Județean Sibiu: locuitorii acestui județ merită mai mult, au nevoie de profesioniști capabili să managerieze întregul județ și să rezolve problemele cu care se confruntă diferitele comunități.

- Cine este Bogdan Trif?

- Sunt sibian, născut în satul Vale, din Mărginimea Sibiului, unde mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Acolo am învățat, de la bunicii și părinții mei, respectul pentru cei din jur și dragostea față de tot ce ne-a dăruit Dumnezeu. Îi prețuiesc foarte mult pe oamenii care muncesc pământul și își cresc animalele aproape cu evlavie. Am învățat cât de importante sunt credința și tradițiile pentru a deveni un om demn, cinstit și puternic.

Sunt absolvent de studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licență în Drept și Agronomie (inginer). Ulterior, am absolvit și studiile postuniversitare de master, obținând diplome în specializările Managementul Securității, Sănătății și al Relațiilor de Muncă și în Expertiza și Managementul Sistemelor Ecologice. Mi-am completat studiile cu diferite cursuri de specializare.

În toate funcțiile publice pe care le-am ocupat, am făcut performanță. Cei mai mulți dintre sibieni mă cunosc din perioada în care am fost Ministrul Turismului. În cei doi ani de mandat, am reușit să fac din Turism o prioritate națională. Am redus taxele și impozitele pentru operatorii economici din turism, ducându-le la cel mai scăzut nivel din Europa: TVA de 5%, impozit specific, vouchere de vacanță. Cel mai important beneficiu al acestor măsuri este faptul că banii au ajuns în industria de turism din România. Totodată, am scos la lumină 60% din operatorii de turism care funcționau <>. Am asigurat 100% pachetele de servicii turistice, astfel încât, acum, românii își primesc banii înapoi dacă agențiile de turism intră în insolvență. Împreună cu echipa pe care am condus-o, am accesat fonduri europene și am promovat România și Sibiul, în mod special, la cele mai mari târguri de turism din lume.

Înainte de a deveni ministru al Turismului, am fost Comisar General al Gărzii Naționale de Mediu, poziție în care am ajuns după ce am acumulat o îndelungată experiență în domeniu, în calitate de Director executiv al Agenției Regionale pentru Protecția Mediului Sibiu și director executiv al Agenției Județene pentru Protecția Mediului Sibiu. La Garda de Mediu, am reușit, prin proiecte și programe cu finanțare nerambursabilă, să dotăm instituția cu aparatură electronică, programe de monitorizare, mașini de teren, bărci și drone.

Ca director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu, am implementat un sistem de relații cu publicul astfel încât cetățeanul să nu stea mai mult de 10 minute în instituție, pentru preluarea și rezolvarea solicitării sale. Împreună cu echipa mea, am reușit să aducem Agenția din Sibiu pe locul I pe țară, la atragerea de fonduri europene. Unul dintre primele proiecte a fost amplasarea cablurilor aeriene în subteran, pe cinci mari artere rutiere din municipiul Sibiu (Calea Dumbrăvii, Bulevardul Vasile Milea, Bulevardul Corneliu Coposu, Bulevardul Victoriei și Șoseaua Alba Iulia). De asemenea, tot pe fonduri europene, am transformat sediul Agenției, dintr-o clădire dărăpănată, în singura clădire ecologică a unei instituții din România. Împreună cu echipa mea, am fost premiat de Comisia Europeană cu locul I pentru realizarea și implementarea unui proiect pe teme de biodiversitate.

- De ce candidați la funcția de Președinte al Consiliului Județean Sibiu?

Vreau să-mi pun întreaga experiență și toată expertiza în slujba cetățenilor județului meu. Știu câte lucruri bune se pot face pentru Sibiu și sibieni. Am convingerea că eu le pot face. Județul Sibiu are nevoie de oameni care au făcut lucruri în viață, nu de amatori care promit de toate și, odată ajunși în funcții, constatăm că nu au competențe, nu înțeleg și nu pot. Am văzut incapacitatea, dezinteresul și lipsa de viziune ale actualei conduceri a Consiliului Județean. Cred că sibienii trebuie să-și aleagă în fruntea Consiliului Județean un om determinat și competent, capabil să formeze o echipă bună și să facă performanță. Și, cel mai important lucru, un om care să pună OAMENII ÎNAINTE DE TOATE!

 

comentarii
14 comentarii

La 43 de ani ai ajuns sus in politica.Dar dupa ce ai preluat sefia de la Cindrea, PSD-ul a obtinut rezultate penibile la alegeri in judet, modeste fata Cindrea. Chiar daca ai abilitati organizatorice, lumea nu uita ca ai fost foarte apropiat de Dragnea,lucru care e posibil sa te coste la alegeri.Cred ca locul dumitale era in USR, partid tanar ,care incearca sa aduca un suflu nou in politica romaneasca(nu in PSD sau PNL-ul la Sibiu- care practic nu a existat si a fost absorbit de PD lui Basescu prin doamna Turcan).De aceea sibienii voteaza Forumul German ,nu pentru-ca sant lacrima de curati,dar dupa ei se vede ceva dezvoltare iar Sibiul a ajuns la nivelul unui oras din West.
JIM
23.09.2020 17:53
poate ati beneficia de o urma de incredere daca nu ati fi fost MEMBRU IN CONDUCEREA PARTIDULUI DE CORUPTI SI INFRACTORI numit psd in cea mai neagra perioada a lui, cand s-a furat din greu, s-au eliberat infractori, s-au spalat corupti si hoti si s-a incercat scoaterea Romaniei din UE si NATO !!!

asa ati ramas doar cu imaginea unui valet al lui dragnea (un hot arogant care crede ca legea nu se aplica pentru el, familia si complicii lui) si dancila, un prim ministru care nu stie nici unde se afla si nu a fost in stare sa vorbeasca doua fraze fara sa le citeasca de pe hartie.
adi3
23.09.2020 18:39
Dar de ce traiesti in trecut??? Si de ce numai psd e de vina ptr tot? Actualii iti sunt pe plac? Sunt curati ca lacrima? Zau ca nu inteleg!!!!

Oamenii ca el pot face ceva ptr Romania!
@adi3
23.09.2020 19:52
ALTCEVA MAI AVETI CE SPUNE DECAT DE DRAGNEA? ALA E IN PUSCARIE! DE UN AN E LA GUVERNARE E PNL SUSTINUT DE USR SI AU DUS TARA IN PRAPASTIE. ATI VAZUT-O PE AGRAMATA DE TURCAN SI TUTA DE CAMPEAN ? VA PLAC TUTELE ASTEA DOUA ? LE VRETI INCA 4 ANI ??? CRED CA NU! ASA CA VOTATI ECHIPA TANARA SI COMPETENTA DE LA PSD SIBIU!
@
24.09.2020 00:47
Echipa tanara da ! Competenta ? Hai nu zau ?

Vorbim de "noul" psd, un partid in care tot iordache si nicolae fac propunerile legislative si tot parlamentarii aia urmariti penali si scapati de raspundere prin votul tovarasilor din partid fac majoritatea in parlament (ca doar parlamentarii nu sunt responsabili in fata legii datorita imunitatii parlamentare care acopera si crima si furt si coruptie si abuz in functie) !!!

Cine conduce psd ? ciolacu prietenul lui dragnea !
Inca sunt in psd Stanescu, Oprisan, Mischie, Arsene, Badalau, oameni care au masini de peste 100.000Euro si case cu 3-4.000mp utili din salariul de la stat !!! Toti prieteni buni cu dragnea si abonati la banii statului !
Familia Cosma care a furat un judet intreg ? E tot in psd, spalata prin anularea probelor din dosare !!!
Grindeanu si Tudose care au girat mutilarea Justitiei unde sunt ? Tot in psd !!!
Dancila, presul lui Dragnea ? Tot in psd !
Pintea, pentru care o mita de 20000 EURO e "super" normala ? Tot in psd !!!

Cat despre pnl si aia sunt incompetenti dar macar nu modifica legile sa ELIBEREZE VIOLATORI SI CRIMINALI DOAR SA SCAPE NISTE HOTI din partid.
La putere tot psd e, ca doar au majoritatea in parlament si voteaza orice tampenie vor, acum ca si in 2016-2019 ! Nu au votat impotriva scoaterii pensiilor speciale ?

Asa ca nu votez nici pnl si CU SIGURANTA NICIODATA NU VOTEZ psd, acelasi partid de corupti si hoti, cu alt fraier in conducere ! Ramane FDGR.
adi3
24.09.2020 09:16
Faptul că acum, cu numai cinci zile înainte de alegerile locale,
parlamentarii au adoptat pentru profesori o majorare salarială şi stimulente financiare pentru risc de Covid
pare la fel de subtil precum o cioară în zăpadă.
Nimeni nu s-a prins că un anumit partid încearcă să cumpere pe barba altora voturi de la cadrele didactice.

Că doar nu i-a durut cotul să ridice mâna să voteze că dau şpagă electorală nişte bani despre care Guvernul spusese clar că nu există în vistierie.

Trist este că se vor găsi destui care să fie duşi de nas cu astfel de manevre ieftine.


Păcat că elevii nu votează.
Poate dacă aveau şi ei în mână o astfel de armă, ar fi arătat altfel Educaţia.
Ar fi avut manuale, tabletele promise de ani de zile, dotări, toalete nu în fundul curţii
şi un curriculum şcolar orientat spre realitatea în care trăiesc,

nu spre cumpărarea de voturi.
RAP
24.09.2020 09:26
Bogdan Trif despre Dragnea cand era urmarit in primul dosar si unele voci din psd cereau demisia lui Dragnea: ”nu se poate pune problema demiterii preşedintelui” psd !!!
Tot el a fost unul dintre psd-istii care l-au sustinut pe scarile DNA pe Dragnea !
Si acum vine sa ne spuna ce cinstit e el si cum psd va face si drege cand a sustinut un hot, un partid condus de hoti si a votat in favoarea mentinerii imunitatii parlamentare a unor hoti ?

Cat a lucrat la stat s-a plimbat peste tot cu protocol !!!
Realizari ? Nu prea, daca nu includem lustruirea posteriorului hotului de Dragnea !
@@
24.09.2020 09:30
Mai Trif , nici nu stii cat de mic incepi sa fii ! Citeste si tu articolul cu primarita si dute unde vei vedea cu ochii pentru ca voi nu aveti ce cauta ib ARDEAL si nici SIBIU .
SIBIAN
24.09.2020 11:22
Ha,ha,ha...ce gluma buna...ce experienta ai in viata? Da ce expertiza ? Dupa ce toata viata ai lucrat la stat, vrei din nou sa ne parazitezi cu prezenta si partidul tau nenorocit? Nu stiu cum nu iti crapa obrazul de rusine sa apari in public...by the way, ati tras draperiile de la sediu ? V-a trecut rusinea ? De fapt ce rusine, voi nu aveti nici rusine , nici bun simt ...facem un pariu...daca luati sub 15 % in Sibiu, dispari din viata publica si iti cauti un job in mediul privat ??? Sper totusi ca sibienii nu se vor mai lasa prostiti de minciunile voastre libidinoase !!
Andrei
24.09.2020 13:00
Ce treaba ai ma cu locul de munca al oamenilor?Esti frustrat? Esti sclav la privat ?
MARS si linge la tutele de la pnl CARE OCUPA FUNCTII DEGEABA !!!!Zero realizari!!!
@andrei
24.09.2020 14:38
Esti analfabet!
Du-te NU dute!!!!!!
Aoleuuuu, astia sunt votantii lui werner, niste analfabeti!
@sibian
24.09.2020 14:40
o sa aiba sansa sa-si puna expertiza in slujba sibienilor. dar doar ca si consilier, nu ca si presedinte. si atunci o sa vrea sa fie parlamentar peste 2 luni.
24.09.2020 20:10
Ce mai plimba coate goale toti infractorii psd pe.la hilton!
Un wc daca faceai in palti, la ocna, in marginime, la bazna... ramaneai in istoria sibiului, dar nefacand nimic pt sibiu, esti istorie baiete! Nascut talent si iesit din politica, speranta!
Interlopii romaniei!
24.09.2020 22:00
Hai nu fiti rai-- omul are mare experienta la maraton --plimba papucii prin Sibiu si satele apartinatoare -- cred ca merita o medalie pe linga diplomele alea multe si inutile -- theoria ca theoria domnule, dar praftica ma omoara
24.09.2020 23:55
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia