Tribuna
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: "PSD va elimina pensiile speciale! PSD face, în timp ce PNL și USR tac și evită subiectul!"
Bogdan Trif:
© PSD Sibiu

"Partidul Social Democrat a inițiat procedura de convocare a Parlamentului pentru votarea legii de eliminare a pensiilor speciale. În timp ce PNL nu face nimic, PSD ia măsuri concrete și supune proiectul de eliminare a pensiilor speciale votului final al Camerei Deputaților pe 28 ianuarie.
Înainte să vină la guvernare, PNL a strigat sus și tare că va respecta legea și va majora pensiile românilor. Astăzi, același PNL se plânge că n-are bani pentru pensiile bătrânilor, dar nu intervine să elimine pensiile speciale.
Mai mult, PNL NU respectă legea PSD votată în Parlament prin care se dublează alocațiile copiilor și blochează banii celor mici, în loc să se gândească mai bine și să elimine pensiile speciale.
De trei luni de când este la guvernare PNL taie veniturile românilor, dar, paradoxal, împrumută bani cu nemiluita de la bănci: peste 1 mld. euro/lună (15 mld. lei în doar trei luni de guvernare). Bani pe care noi românii îi vom plăti cu dobândă din cauza acestei nechibzuite guvernări.
Românii suferă deja din cauza măsurilor de austeritate: PNL a spus NU alocațiilor, NU pensiilor, NU investițiilor, NU proiectelor de infrastructură, NU României.
De aceea PNL grăbește alegerile și vrea anticipate, tocmai pentru a‐și ascunde furturile și incompetența de ochii românilor.
PSD va lupta ca haosul creat de PNL în doar trei luni de când au preluat guvernarea să inceteze. PSD va elimina pensiile speciale, dar NU pensiile militarilor și pensiile sportivilor de performanță", spune Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

comentarii
5 comentarii

PNL SI USR doar gargara cu pensiile speciale. De ce nu si-a asumat raspunderea Orban ? Minciuni de campanie PNL. A trebuit tot PSD sa faca sesiune extraordinara pe tema asta !
Gigi
21.01.2020 13:00
E un articol bun scris de prof. Ioan Bogdan -- Te sfatuesc sa-l citesti domnule trif-- Acum te rog sa-mi spui sincer -- cine a dat -- salarii pe un an,, celor angajati in fabrici si uzine ca voi -- comunisti sa puteti distruge tot ce sa facut cu transpiratia celor harnici ??? Cine a dat pensii de --asazisi revolutionari ????? eu,???sau tu si acolitii tai neocomunisti?? HAaaaa? Din nou -- CINE a ridicat mina si a aprobat salarii nesimtite si pensii SPECIALE - unora care nu numai ca nu a pus mina si umarul la economia tarii ci din contra au adormit in bancile senatului?? Acum va plingeti ca --alti nu le desfiinteaza ---- curva de politica -- acum urlati ca le desfiintati voi se subintelege e doar politica sa subminati pe opozantii vostri -- adica marlaiala de caini pentru ciolanul -- care e uscat si fara seva . Voi ati golit galeata -- acum cind noii guvernanti nu mai au de unde lua urlati ca voi ati lasat-o plina -- da plina cu AER- domnisorule--- Gigi nici astia noi la conducere nu-s mai buni -- tipic romanesc --pcr-- pile cunostiinte si relatii -- si sar putea sa fie si ei pe listele rusinii--adica mulgatori de vaca dar fara sa-i dea fin.
eu
21.01.2020 19:47
Trif nu si-a luat tratamentul de Alzheimer!
PNL
21.01.2020 20:46
psd a avut ca singur scop si rezultat promulgarea de legi si ordonante de urgenta pentru ELIBERAREA HOTILOR si totodata a CRIMINALILOR SI VIOLATORILOR si facilitarea INFRACTORILOR in pastrarea BANILOR FURATI !

ati avut ocazia sa faceti tot ce spuneti acum ce veti face dar nu stiu cum nu ajungeti NICIODATA SA FACETI CE MINTITI !

DE CE AVAND O MAJORITATE DE PESTE 60% IN PARLAMENT NU ATI ELIMINAT VOI PENSIILE SPECIALE IN LOC SA LE MARITI ? Si pentru a le plati ati luat imprumuturi la dobanzi RECORD conform chiar EUROSTAT-ului citat de voi ! Mai mari decat dobanzile la care se imprumuta Grecia care era in faliment la ora aceea !

Majorarea alocatiilor pentru copii in ultimii 12 ani au fost INTOTDEAUNA rezultatul legilor initiate de PNL !
Iar psd A VOTAT INTOTDEAUNA IMPOTRIVA !!!

in schimb psd A VOTAT INTOTDEAUNA PENTRU MARIREA PENSIILOR SPECIALE (dublate din 2017 pana acum), PASTRAREA IMUNITATII HOTILOR DIN PARLAMENT si mai ales ELIBERAREA INFRACTORILOR.

tot la realizari intra marirea asistentei sociale pentru cei apti de munca dar prea lenesi sa o faca in detrimentul celor care muncesc la patroni carora psd le-a micsorat salariul prin legile promulgate.

psd a GOLIT fondurile de investitii ale tuturor firmelor de stat atat in 2017 cat si in 2018 !
psd a oprit toate proiectele majore de infrastructura !
2018 s-a terminat cu mai putini km de autostrada decat avea la inceput !!!
totul pentru a avea ce sa fure !

deci mai incet cu pianul pe scari ca nu uitam atat de repede cat ati furat si cum v-ati protejat banii furati !
PARTID DE HOTI
22.01.2020 08:40
Un sfat scurt.PSD-II CIOCU MIC IN TRANSILVANIA!!!
22.01.2020 12:36
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia