Tribuna
ADVERTORIAL: Bogdan Trif: "PNL a ajuns să se laude cu realizările Partidului Social Democrat"
ADVERTORIAL
1372 vizualizari
ADVERTORIAL: Bogdan Trif:

"Ne-a mirat și pe noi până unde poate ajunge tupeul și minciuna PNL-ului atunci când i-am văzut braț la braț pe doamna Turcan cu domnul Orban, pe primul tronson al autostrăzii Sibiu-Pitești, afirmând că această lucrare li se datorează lor.

FALS!

Toată documentația de proiectare a autostrăzii, toate avizele, autorizațiile, inclusiv cea de mediu, obținerea finanțării pe fonduri europene a acestui tronson, organizarea de șantier, atribuirea prin licitație publică a lucrărilor de realizare a autostrăzii de către constructor au fost făcute în timpul guvernării PSD. Lucrările de construcție la tronsonul Sibiu – Boița au fost demarate de guvernul PSD la începutul lunii octombrie 2019, cu amenjarea de șantier și realizarea drumurilor tehnologice.

Ne-a fost dat să vedem un lucru incredibil: după ce în toată perioada în care au fost în opoziție, atât doamna Turcan cât și domnul Orban afirmau cu tărie că primul lucru pe care îl vor face când vor ajunge la guvernare va fi să desfiinteze Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), acum au ajuns să se laude cu acest program care a fost conceput de la zero și implementat cu succes în toată țara de către PSD.

Prin acest program al PSD toate primăriile din țară au beneficiat de fonduri pentru realizarea de drumuri, de rețele de apă, canalizare, iluminat stradal și de reabilitare de grădinițe, școli și dispensare medicale. După ce Guvernul PNL aproape a blocat acest program, neasigurând finanțarea, acum au ajuns să se laude cu munca noastră.

Și putem continua cu astfel de exemple.

Doamna Turcan, domnule Orban, dragi peneliști, să știți că nu îi mai puteți păcăli pe sibieni cu tehnici de comunicare mincinoase. Veniți și dumneavoastră în fața oamenior cu un proiect conceput și implementat de guvernul din care faceți parte. Veniți cu ceva propriu, nu furat de la alții și asumat de dvs.

Avem totuși o oarecare strângere de inimă când vă adresăm acest îndemn de a face ceva pentru români, deoarece ultima dată când doamna Turcan si echipa ei au avut o inițiativă a fost pe vremea PDL-ului și atunci au tăiat salariile și pensiile românilor.

Tot ce am susținut noi este dovedit de fapte și orice cetățean care vrea să verifice aceste lucruri și vrea să se informeze corect despre realizarea tronsonului Sibiu – Boița sau despre PNDL poate căuta pe Google, poate adresa o solicitare scrisă ori poate căuta pe site-urile Ministerului Transporturilor și al Ministerului Dezvoltării Regionale", spune Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu.


comentarii
20 comentarii

acest trif este un nimic in drum numai cu ironii ari fii bine daca sar uita in urma ce haos a adus tarii impreuna cu partidul lui si sa nu mai faca atita vilva.
18.05.2020 11:13
Da mai e de vina Trif ca Turcan si Orban se duc sa faca poze pe autostrada, sa se impauneze fara nici un merit. Tot Trif e de vina ca Turcan si PNL se lauda cu programul PNDL, facut de PSD prin care sunt ajutate primariile, dupa ce tot ei comentau ca e programul PNDL e dezastru si trebuie inchis. Trif e de vina ca pnlistii nu sunt in stare de nimic si se lauda cu realizarile psd. Tot Trif o fi de vina ca sunt impotenti toti liberalii. He he he
Opinia pnl
18.05.2020 11:56
Pana acum stiau si spuneau doar psdistii cat de prosti sunt liberalii. Acum am aflat si noi votantii liberalilor, cat de prosti sunt liberalii. Am aflat pe pielea noastra din pacate. Am vazut pe pielea noastra cat de hoti si hiene pot fi smecherii pnlisti. O sa dispareti ca taranistii idiotilor si hotilor. Si nu din vina psd ci din vina prostiei si hotiei voastre.
Am votat PNL. Gresala vietii!
18.05.2020 12:03
Fiecare guvernare din '89 incoace a avut mici sau foarte mici (tind spre zero) contributii la dezvoltarea infrastructurii din tara asta. In general a fost facut minimul pentru care cineva sa poata culege niste lauri electorali si cam atat. Sa ii vedem ca se si mai impauneaza cu putinul facut de ceilalti este chiar jenant insa destul de previzibil... Clasa politica de la noi doar atat poate...
2cents
18.05.2020 12:05
La ghena de gunoi a istoriei o sa ajunga liberalii. O sa ii ajute Turcan si o sa vorbeasca cu SOMA sa le dea o mana de ajutor sa ii adune. Doar Turcan se are bine cu SOMA, societatea care steange gunoaiele din Sb. Unii rautaciosi spun chiar ca SOMA=Turcan. Dar ssssstttt Turcan e de la liberali ea e corecta si daca fura, fura corect si cinstit. Mai sibieni voi sunteti chiar orbi, nu vedeti furturile si jaful PNL? Cat va mai lasati mintiti si prostiti de mafia pnlista?
Botosani
18.05.2020 12:10
Turcano, autostrada Sibiu-Pitesti este proiectul PEEESEEEEDEEEEEEE PEEESEEEDEEEEEE PEEESEEEDEEEEE
cum spune ficusul de la Cotroceni! Lol, omul are prob.

Orbaneeeee, Programul Național de Dezvoltare Locală e al PEEEESEEEEDEEEEEEEE, PEEEEESEEEEEEDEEEEEEE

Turcanoooo, Orbaneeeee, mincinosilor, ati inteles ma, sunt ale PEEEESEEEEEDEEEEE PEEEESEEEEDEEEEE
Jos hotii de la pnl
18.05.2020 12:30
Asa prapaditi sunt cei de la pnl nu au facut nimic bun si fura munca psdistilor ca si cum ar fi a lor. Cat de jalnici puteti sa fiti? Votantii nu intra in pamant cand vad cine e la carma liberalilor ? Jalnicilor !
Claudiu
18.05.2020 14:20
O tara cu politicieni de "cacao" . Psd-istii se Lauda cu asa zisele "autostrazi " . Ba prostiilor Voi nu ati fost prin Germanía, Franta Spania sa vedeti ce autostrazi su aia!? De cand ii PSD -ul la putere pleaca lumea din tara. Va tot bateti cu pumnul un piept si 5 ani ati avut treaba cu justitia si SA furati Cat mai mult de la stat . O tara de mizerabili!
Yo
18.05.2020 15:16
Da mai inteligentule acum ca PNL a venit la pachet cu Coronavirusul ati adus diaspora inapoi in tara. Bravo idiotilor de la pnl ati facut rahatul praf
@yo
18.05.2020 15:51
Ba prostule( te-am citat), intreaba-l ba pe sica mandolina, cat a fost ministrul transporturilor, de ce N-A FACUT NIMIC!!!!! E MINISTRUL ZERO, stii asta! ZERO REALIZARI IN MINISTERUL TRANSPORTURILOR, ZERO REALIZARI CA PRIM MINISTRU.
A facut-o crva pe turcan, atat! Na, ce sa zic, o fi adevarat
@yo
18.05.2020 15:59
Bai, asta n-a construit nici macar o toaleta publica in zonele turistitce din sibiu! Nici macar una! Ce autostrada, ce inaugurare! Au tras un drum de pamanat prin lanul de porumb, si au zis ca au inaugurat!

Pai voi ce sa inaugurati bai baieti, ca voi nu aveati bani de pensii si salarii(va imprumutati lunar pt pensii si salarii de bugetari speciali nesimtite)! Autostrazi cu dl nebarbierit, glume ieftine pt fraieri!
costinel
18.05.2020 18:53
Propaganda lectorala de 2 bani! Autostrada se va face pentru ca trebuie si nu e gaselnita vreunui partid. Contributia partidelor politice se evidentiaza doar prin a-si pune piedici unele - altora ca sa se laude la alegeri ca n-au fost la putere degeaba!
Cititescu
18.05.2020 19:02
Iarăși a ieșit Ciuma Roșie sa spună minciuni. Arătați ce ați făcut ptr. acest oraș perversilor. Ați condus vreodată acest oraș? La Teleorman cu voi.
Ni
18.05.2020 19:48
Perverse sunt mimozele care conduc orasul, ba! Aia de la primarie si aia de la cons. judetea! N-au facut nimic ptr Sibiu. Nimic!
Psd ul sa nu faca nimic ptr voi, bă, ca nu meritati, snobilor!
@Ni
18.05.2020 21:18
Fraiere da ce au locuitorii din alte judete din Oltenia sau Moldova ? Esti tu smecher ca esti din Sibiu, dar sefa ta Turcan e din Botosani si iti place sa te conduca o moldiveanca idiot pnlist. Si apropo idiotule care nu stii istorie, daca nu treceau oltenii si moldovenii Carpatii sa elibereze Transilvania acum erai tot sclavul ungurilor si al sasilor si vorbeai ungureste. Dar idiotul este tot idiot pacat ca nu te doare prostia.
Pt ni
18.05.2020 21:18
@pt ni
Pretene, preferam sa vorbesc magheara sau germana, dacat sa ma conduca o clica de hoti de la bucale! Hai sa fim seriosi: daca nu eram sub imperiu nu aveam nimic in sb: cultura, educatie, civilizatie, istorie etc Eram ca buzaul sau ca valcea etc
Si acum, cu taxele si impozitele din ardeal, tinem o clica de hoti, o organigrama umflata cu salarii nesimtite si pensii speciale nemeritate (militare, rezerva, retragere, justitie etc).

NU MAI VREM SA FIM FURATI! HOTII din REGAT sa ramana in hotia lor! Nu ne trebuie asociere cu unii care ne fura zi de zi!
gigi
18.05.2020 23:32
. Mai bine cu sasi sau cu unguri decat cu voi tigani sudisti. ! Auzi. Ma la el cioara ca pe noi ne-am eliberat tiganii.. Dar de cine??? Transilvania era de 1000 de ani in IMPERIUL AUSTRIAC. AFARA CU SUDISTII DIN ARDEAL!!!
Sibian100%.
18.05.2020 23:59
. Mai bine cu sasi sau cu unguri decat cu voi tigani sudisti. ! Auzi. Ma la el cioara ca pe noi ne-am eliberat tiganii.. Dar de cine??? Transilvania era de 1000 de ani in IMPERIUL AUSTRIAC. AFARA CU SUDISTII DIN ARDEAL!!!
Sibian100%.
19.05.2020 00:00
Exact ca in poza sunt drumurile pa care le avem dupa zeci de ani guvernati de psd (cu litere mici) .Nici macar cucuruzul nu este cules sau poate ca asta a mai ramas dupa aceste guvernari mizerabile ale acestor comunisti .
sibian
19.05.2020 08:16
ORBAN SI BASESCU AU FOST DE MAI MULTE ORI MINISTRII TRANSPORTURILOR SI AU FACUT 0000 KM DE AUTOSTRAZI.
@sibian
19.05.2020 23:25
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia