Tribuna
ADVERTORIAL
Bogdan Trif, pe şantierul autostrăzii Sibiu-Piteşti: „Am promis sibienilor autostradă și ne ținem de promisiune!”
Bogdan Trif, pe şantierul autostrăzii Sibiu-Piteşti: „Am promis sibienilor autostradă și ne ținem de promisiune!”

Preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a efectuat, sâmbătă, o vizită pe şantierul noii autostrăzi Sibiu-Piteşti. El a fost însoţit de Cătălin Stanciu, președintele Organizației Municipale PSD Sibiu, Mihai Macaveiu, președintele Organizației Municipale PSD Mediaș şi primarul oraşului Tălmaciu, Nicolae Basarabă.

„...Am văzut că totul e pregatit pentru construcția tronsonului Sibiu-Boița. Guvernul PSD a promis aceste realizări și le-a îndeplinit în ciuda tuturor piedicilor, blocajelor, minciunilor lui Iohannis și ale PNL. Vom lupta pentru binele românilor fie că vom fi la guvernare, fie că vom fi în opoziție. Îi invit pe sibieni să fie primii supraveghetori ai acestei construcții și să "taxeze" orice întârziere sau orice neregulă a lucrărilor”, a spus Bogdan Trif.


comentarii
4 comentarii

Doi muncitori si -5- papagali
20.10.2019 20:28
avem cinci hoti din partidul infractorilor.
autostrada asta au promis ca e gata in 2007, 2010, 2012, 2016, etc.
psd si pnl au terminat-o pana acum de cateva ori !
din vorbe ca daca vorbim de fapteastea sunt cam asa: nici acum nu e obtinut avizul de mediu, nici acum nu sunt facute toate exproprierile, nici acum nu exista studiile necesare.
in schimb avem (bucata de) autostrada (mult zis) spre Deva care se surpa in fiecare an si e inchisa circulatiei sau se circula pe o banda cu restrictie de viteza de 80km/h.

asa ca nimeni nu mai crede promisiunile politicienilor.
toti la inchisoare pentru furt si tradare !
mai taiati din ele ca nu va mai crede nimeni
21.10.2019 08:48
Va ofticati ca PSD a dat drumul la autostrada ? Va ofticati rau PNL -istilor! Va e ciuda ca Viorica Dancila a dat drumul la lucrarile de autostrada ?
# Postaci PNL
21.10.2019 11:08
Mai BULA AI CITIT CA ACEASTA AUTO STRADA TREBUIA TERMINATA IN 2007,2010,2012-cel tarziu 2016 ?? Ce mama zmeului au facut cu banii de pe rovignete?? H???/ Ma gindesc ca-ti vine rindul sa nu mai primesti salarii babane si pensii nesimtite sau asistenta sociala pe moaca , fiindca next time ,bani vor merge acolo unde trebuie nu la plosnite si paduchii sociali VINE VREMEA CURIND sunt sigur --mike
@ postacul pnl
21.10.2019 19:26
Din aceeasi categorie
sevistargul de cariere

classic junior

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia