Tribuna
PNL
ADVERTORIAL: Alegerile din 6 decembrie încheie un ciclu electoral. Și poate începe „România normală”
ADVERTORIAL
781 vizualizari
ADVERTORIAL: Alegerile din 6 decembrie încheie un ciclu electoral. Și poate începe „România normală”

Alegerile prezidențiale au arătat voința românilor pentru un destin european, cu un președinte interesat de prioritățile adevărate ale României: educație, economie competitivă, parteneriat corect cu Europa. Alegerile locale au arătat că românii vor o administrație performantă, fără baroni, fără interese mărunte, de partid. Sibienii au fost din nou vocea fermă care a cerut proiecte concrete pentru dezvoltare, o viziune de dezvoltare durabilă, nu vorbe. Ciclul electoral se închide acum cu alegerile parlamentare, moment în care se poate începe cu adevărat clădirea României Normale, așa cum a descris-o președintele Klaus Iohannis.

„Schimbarea produsă odată cu alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de Președinte al României, continuată apoi cu înlăturarea unui guvern mincinos și cu alegerile locale care au adus oameni noi si de calitate la nivelul județului Sibiu, toate aceste transformări trebuie să atingă și Parlamentul României. Acesta a fost mesajul transmis de președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, sibienilor. ”Schimbarea a început cu Președintele României, apoi cu conducerea Consiliului Județean. Trebuie să mergem cu aceasta schimbare spre Parlament și Guvern.  Ar fi păcat să ne oprim. Putem obține această echipă, această familie, cu fiecare dintre noi. Nu ne permitem să stăm deoparte.  Nu ne permitem să stăm nepăsători”, a declarat Raluca Turcan.

 

Proiecte pentru Sibiu: spital, autostradă și șosele ocolitoare pentru cele două municipii

 

Construcția noului Spital Clinic Județean Sibiu, deblocarea Centurii Mediaș, finalizarea Autostrăzii Sibiu – Pitești, începerea construcției Centurii Sud sunt cele mai importante proiecte pe care le propun candidații PNL Sibiu la alegerile parlamentare. „Alegerile locale au demonstrat că românii, sibienii la rândul lor, apreciază performanța. Îi îndemn să țină cont de aceleași criterii la votul din 6 decembrie, să țină cont de felul în care PNL a gestionat criza, de pașii pe care i-am făcut într-un singur an, de proiectele deblocate, să țină cont, practic, de realitățile de lângă noi. În Sibiu acestea sunt poate mai evidente decât în alte părți – începând cu susținerea noului Spital Județean, cu deblocarea șantierului autostrăzii Sibiu-Pitești, cu inițierea Centurii Sud, cu proiectele de apă și canalizare, cu deblocarea Centurii Mediaș. Am demonstrat că se poate!”, afirmă Raluca Turcan.

 

 PNL Sibiu – cel mai important partid politic din Sibiu

 

Cei mai mulți primari, cei mai mulți consilieri județeni, cele mai multe voturi date pentru președintele Iohannis, președintele Consiliului Județean, ales cu un număr impresionant de voturi, cel mai bun scor obținut la alegerile europarlamentare. Rezultatele obținute de PNL Sibiu de-a lungul ultimilor ani nu arată un ”val politic”, ci profesionalism, oameni potriviți în locuri potrivite și multă muncă. „Organizația PNL Sibiu a promovat  la scrutinurile din ultimii ani oameni care să facă diferența și care să-i determine pe alegători, prin propriile realizări, prin implicarea în comunitate, prin ținuta morală, să-i caute pe liste și să-i voteze, am încercat să  ieșim, astfel, din practica votului negativ. Noi nu luptăm doar pentru voturile sibienilor, ci pentru respectul și dragostea lor și o facem nu spunând ceea ce place, ci făcând ceea ce trebuie!”- spune Raluca Turcan.

Liberalii susțin că o majoritate PNL în Parlament va conduce la crearea unui Guvern de profesioniști, unul stabil în fața atacurilor politicianiste, un guvern în care Președintele României să aibă încredere și care să reclădească țara.


comentarii
9 comentarii

ce poza frumoasa
raluca de botosani mindru si blond constructor de spitale,sosele si alte minciuni pdlistpnliste
penibilitate numele tau e turcan
adt3
23.10.2020 21:35
Ei rad... Și noi ne chinuim... Incompetenți.. Mor oameni din cauza lor... Pana când?...
Mihaita
23.10.2020 21:41
Daca asta e Romania Normala, sclavi in propria tara, mai bine lipsa
a
23.10.2020 23:30
oare doamna asta e normala?la cap
24.10.2020 17:10
Dintotdeauna ne-am iubit călăii, o spune istoria.
Jon
24.10.2020 19:11
Alogena Turcan si acoperitul Cretu.Nulitati din nastere fara evolutie profesionala (doar prin servicii si politica) si fara empatie pentru semenii lor.
Sibian
24.10.2020 19:34
Din pacate, din galceava PNL - USR+ si contestarea primarului ales de sibieni, castiga doar PSD (in cel mai bun caz, doar USR+),
Trebuie sa va intelegeti urgent cu USR+, altfel veti ajunge ca PNTCD-ul la alegeri! :(
Mihai
25.10.2020 07:13
Ce bine i-ar sta doamnei pe santierele patriei! Zidarii ar avea mai mult spor la lucru!
25.10.2020 13:47
La cat de ANORMALA e Romania e necesar o NORMALITATE adevarata nu cea propusa de claus -- E normal?? ca cei buni de lucru sa inbogateasca alte tari?? e normal ca familiile sa fie rupte datorita despartiri parintilor?? E normal ca padurile patriei sa fie chelite ?? e normal ca 40/100 din terenul agricol sa fie dat strainilor? E normal sa invatam copii ---nu matematica si fizica --ci sex chiar la copii din gradinita? E normal sa fie in guvern analfabeti cu diplome de doctorat date de falsificatori ? E normal ca legiuitorii sa dea azi o lege ca dupa 3 zile sa o abroge ?? OARE E NORMAL SA MAI MINTITI OAMENII CU GARGARELE VOASTRE POLITICE?
EU
26.10.2020 04:47
Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia