Tribuna
Adrian Bibu: TRANSPORTUL GRATUIT ÎN SIBIU PENTRU STUDENȚI ESTE O INIȚIATIVĂ DE BUN SIMȚ
ADVERTORIAL
959 vizualizari
Adrian Bibu: TRANSPORTUL GRATUIT ÎN SIBIU PENTRU STUDENȚI ESTE O INIȚIATIVĂ DE BUN SIMȚ
© arhiva Tribuna

Liberalii sibieni au anunțat pe pagina de facebook a organizației că au inițiat un demers de acordare de gratuitate studenților  pentru transportul în comun în municipiul Sibiu.
Potrivit PNL, deja Legea  nr. 199/2023 a învățământului superior, actualizată, prevedea pentru studenți un tarif redus cu 90%, astfel că inițiativa este o completare firească.
Președintele PNL Sibiu, Adrian Bibu, a afirmat că demersul este unul de bun simţ, un gest simplu pe care Sibiul îl poate face pentru tineri, cu  beneficii  în întreaga comunitate.
˝Practic, propunem colegilor din Consiliul Local acoperirea diferenței de 10% și susținerea integrală a tarifului, astfel încât studenții instituțiilor de învățământ superior de stat acreditate să poată beneficia de transport gratuit.
PNL consideră importantă încurajarea tinerilor să folosească mijloacele de transport în comun în detrimentul autoturismelor personale, dar  și sprijinirea acestora în acest sens",  comunică liberalii sibieni pe pagina lor de socializare.


comentarii
4 comentarii

Tursibul nu are bani pentru plata orelor suplimentare si Bibu vrea maimutte gratuitati.Pensionari,evevi studenti Cam acestia sunt utilizatorii de Tursib.Majoritatea angajatilor productivi fac naveta prin inprejurimi cu miloace de transport platite de angajator, iar altii calatoresc cu masini personale Atunci de unde poate strange bani Tursibul? Ce usor le vine la acesti politicieni parveniti sa dea din banii altora, adica a contribuabililor.
newman
15.11.2023 17:19
Asta este fumat :)))
Ovidiu Oanta
16.11.2023 07:37
Ce idei are dl. Bibu! Pe ce lume trăiește?! Nu știe că studenții au mașini?!
16.11.2023 14:31
Dnl. Bibu nu stie cum sa-si faca campanie? Nu stie ce promisiuni sa mai faca?
In primul rand sa fie cinstit si sa spuna adevarul, ca la acest capitol cam lasa de dorit
simona
20.11.2023 11:00
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA