Tribuna
Fabrica Sevis
Adrian BIBU: PNL și FDGR susțin realizarea unui baraj plutitor pentru captarea deșeurilor de pe Cibin
Adrian BIBU: PNL și FDGR susțin realizarea unui baraj plutitor pentru captarea deșeurilor de pe Cibin

Liderul liberalilor din Consiliul Local Sibiu, Adrian Bibu,  a anunțat că grupul pe care îl conduce și cel al consilierilor FDGR vor iniția  luna aceasta, împreuna, un proiect de hotărâre cu privire la realizarea pe Râul Cibin a unui sistem de colectare  a gunoaielor. 

“Vom colecta tot ceea ce vine din amonte, de la bucăți de mobilier, anvelope si pana la PET-uri, contribuind astfel nu numai la curățarea râului care ne străbate orașul, ci și la reducerea semnificativă a deșeurilor care ar ajunge mai apoi în Olt. Iată cum o soluție aparent simplă  - un baraj plutitor – are efecte benefice atât pentru oraș, cât și pentru reducerea poluării pe râurile din aval.”– susține Bibu. 

“Ieri am discutat cu doamna primar Astrid Fodor o parte dintre detaliile proiectului comun PNL-FDGR și sunt convins că inițiativa se va materializa în termenul cel mai scurt după aprobarea sa de la sfârșitul lunii.  Am fost de acord împreuna că această inițiativă vine ca o completare naturală la proiectul de amenajare a malurilor Cibinului pe care Primăria l-a inițiat deja, și suntem convinși că aceste demersuri vor contribui semnificativ la eforturile de creștere a calității vieții în orașul nostru. ” -a mai afirmat Adrian Bibu.

Proiectul comun PNL-FDGR nu este primul de acest fel- luna trecută cele două formațiuni au inițiat și adoptat  în Consiliul Local înființarea în zona Dealul Gușteriței a unui cimitir pentru animalele de companie.

 

comentarii
7 comentarii

la Gura Râului sau la Turnu Rosu faceți barajul ?
Mai puteți sa produceți și curent electric și plasticul colectat merge folosit la o imprimanta 3D sa faceți un monument din gunoaie asta ar fii culmea reciclării.
20.04.2021 21:09
Si cine plateste pentru ridicarea acestui gunoi?
Dumneata Bibule?
dacu
21.04.2021 09:08
Asta vrea sa-l bata pe Trifu in prostie!

Un no name bagat sibienilor pe gat.. .du-te bai acasa!
john
21.04.2021 10:38
si cine plateste si intretine acest baraj ?
Compania Apele Romane ce face Bibule ? sta in birou si se uita cu pluteste mizeria pe Cibin ?
De ce nu obligati comercianti sa recicleze ambalajele de plastic si metal ca in tarile civilizate din UE ?
De acolo importam doar ce doriti voi nu ce este bun pentru societate ! Dar de fapt ce pretentii sa ai de la un lipitor de afise cum este domnul BIBU ?
jack
21.04.2021 11:39
Da ! În aceeași notă mediocră ! NEINTERESANT !
X
21.04.2021 12:04
Dl. Bibu este un om remarcabil, un adevărat specialist ,care în materie de gunoaie e la el acasă !!
Hergane Gorduna
21.04.2021 16:42
Veniți și în Broscarie pe Valea Săpunului și curățați albia pârâului, ca e plina de gunoaie și mizerii. De la ieșirea din atelierul de zona și pana la ieșirea din Sibiu. Curățați și de copaci albia pârâului sa nu se mai agate mizerii de ele.
Broscarul.
22.04.2021 15:40
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia