Tribuna
Adrian Bibu în bilanțul unui an de la alegeri: "Suntem liberali, e adevărat. Dar înainte de toate suntem sibieni!”
Adrian Bibu în bilanțul unui an de la alegeri:

Președintele Organizației Municipale Sibiu a PNL, Adrian Bibu , explică într-un document postat la un an de la alegerile locale, care sunt prioritățile partidului și cum se raportează consilierii ai căror lider este, la conducerea Primariei Sibiu.

“În urmă cu un an, sibienii, chiar dacă au dat cel mai mare număr de voturi listei noastre pentru Consiliul Local, au mai dat o șansă actualei echipe de la Primărie. Suntem deci obligați să facem la fel, și să acordăm primarului în funcție șansa de a-și pune în aplicare promisiunile. Pe de altă parte avem și noi câteva puncte importante asumate în fața sibienilor, cu privire la care, chiar dacă nu am câștigat Primăria Sibiu, vom insista în Consiliul Local ca și grup cu cea mai mare pondere. Insistăm în Consiliul Local pentru marile proiecte ale Sibiului, pentru Zona Metropolitana Sibiu (ZMS) , pentru dezvoltarea zonei noului Spital Județean , pentru Păltiniș, pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale și a celei sportive” – spune Adrian Bibu.

Președintele PNL Sibiu explică sibienilor că liberalii au inițiat pași concreți în scopul constitutirii Zonei Metropolitane prin înființarea unui Grup de lucru comun - Consiliul Județean-Primăria Sibiu.

“PNL își dorește și susține atât la nivelul Organizației Muncipale cât și la nivelul Organizației Județene și la nivel de primari, înființarea ZMS, iar constituirea Grupului de lucru s-a făcut în urma discuției pe care am avut-o împreună cu doamna președintă Daniela Cîmpean și cu doamna primar Astrid Fodor. Am convenit atunci scopul Grupului de lucru și termenul, ambele chestiuni îndeplinite astăzi. Avem acum câteva variante de acțiune și așteptăm ca Primăria Sibiu să își exprime opțiunea” – afirmă Bibu.

Președintele PNL Sibiu amintește alte câteva inițiative ale consilierilor liberali:

“Transportul public școlar este un demers ințiat de noi, cimitirul pentru animale de companie este de asemenea un proiect aprobat la inițiativa noastră, la fel sistemul de colectare a deșeurilor de pe Cibin. S-au aprobat Agenda Educaționala și înființarea punctelor pentru unelte din Cimitirul Municipal tot la inițiativa noastră, iar achiziționarea unui imobil care să permită mutarea DSP și extinderea Spitalului de Pediatrie s-a făcut tot ca și urmare a dialogurilor inițiate de noi. Din totalul numărului de ședințe de Consiliu Local, am depus alături de colegi inițiative publice în majoritatea acestora și vom continua la fel, promovând demersurile de care Sibiul are nevoie”.

Consilierii liberali vor insista pentru alocarea de resurse în scopul cumpărării de imobile pentru amenjarea de creșe, grădinițe și școli .

“Este limpede că adaptarea unui imobil ca și grădiniță, creșă sau școală durează mai puțin decât construirea de la zero, și din păcate, exact timp nu avem. Este nevoie de soluții rapide și continuăm să insistăm pentru asta. De asemenea, intenționăm să propunem înființarea Agendei Medicale, care să permită depunerea de proiecte din acest domeniu și finanțarea lor din Bugetul local” – afirmă Adrian Bibu.

Liderul consilierilor locali liberali vorbește în scrisoarea sa despre legătura pe care PNL iși propune să o aibă cu cetățenii în viitor.

“Suntem liberali, este adevărat. Dar înainte de toate suntem sibieni și vrem ca orașul să se dezvolte și să ofere cele mai bune condiții de viață. Îi îndemnăm pe toți cei care vor aceleași lucruri, să intre în dialog cu noi, venind la sediu, unde în fiecare zi un consilier local are program, sau scriindu-ne”- spune Bibu in încheierea bilanțului său .

comentarii
7 comentarii

acest individ zero realizari are tupeu sa iasa cu bilantul la un an de zile ?
dupa cum se vede mai sus nici el nu a gasit mai nimic cu care sa se laude. doar maruntis precum botezarea unor autobuze ca scolare.
In rest proiect spital hahaha, proiect paltinis, proiect zona metropolitana si alte proiecte a caror valoare e egala cu valoarea hartiei pe care se imprima.
in sedintele de consiliu local nu stia cum sa pupe mai bine la dosul pensionatei in functie precum restul pnl si restul pdgr.
zerooo, cifra spre care va tinde si procentul votantilor pnl.
zero d-le, zero !
21.10.2021 15:29
Lăsați omul în pace! Sunteți bun doar să criticați!
Mie mi-ar fi rușine! De ce nu mergi dumneata să conduci acest oraș?
Critici și critici! Critica voastră nu este constructivă este distructivă!
Sunteți niște palavragii , lătrați că niște câini!
Anonim
22.10.2021 18:18
Aveți 15%...
O sa ajungă PNL la 10%.... Are grija pd
Sibianul44
23.10.2021 00:42
Liberali dar și pedelisti, și pesedisti, și jefuitori
Teapa
23.10.2021 08:10
La fel ca in povestea cu sarpele ajutat sa treaca raul, la fel si bIBU. Dupa ce in mandatul trecut si-a facut "afacerile" in spatele bunicutei, la alegeri a sarit la gatul ei ca sa o darame. Dar bunicuta a avut balamale bune in increderea Sibienilor. Unii care au votat masiv cu ea ca sa nu iese sibibu care se stie ca pe unde a umblat nu poti zice ca a fost un lider care a miscat ceva. Chiar daca s-a plimbat pe la Oradea ca sa "invete" meserie, a uitat ca pana ai bolojan s-a inspirat de la primarul Sibiului. Daca la Sibiu s-a putut, atunci se poate si la Oradea :)) Ce sa-o faci bibule. Daca te nasteai lider, probabil ca acum erai milionar antreprenor, nu salariat tot la stat.
.
24.10.2021 01:18
mergi bibule la matura ca acolo e de tine
24.10.2021 13:40
Inainte de toate ar trebui sa fiţi OAMENI!
Ruxy
24.10.2021 15:28
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia