Tribuna
Apa Canal
ACTUALIZARE: Sibiencele care au furat banii de operație ai familiei din Teleorman s-au dus să îi dea înapoi
Laura BUCIU
11168 vizualizari
ACTUALIZARE: Sibiencele care au furat banii de operație ai familiei din Teleorman s-au dus să îi dea înapoi

ACTUALIZARE:

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea a două sibience care au furat trollerul familiei din Teleorman.

Este vorba de o femeie de 45 de ani și alta de 50 de ani, bănuite că, luni, în jurul orei 13.45, pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu, ar fi sustras suma de 8.000 de lei dintr-un bagaj lăsat pe trotuar de către proprietar.

Mai mult decât atât, în cursul dimineții de marți, cele două femei s-au prezentat la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde au returnat suma de 7.800 de lei.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celor două persoane.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

O familie din Teleorman a venit la Sibiu, luni, unde, săptămâna aceasta copilul trebuia să suporte o intervenție chirurgicală la o clinică privată. Oltenii au găsit locuri de cazare pe strada 9 Mai, au coborât din mașină în fața pensiunii și au lăsat bagajele, pe care le-au băgat, pe rând, în interior. Ultimul a fost lăsat un troller, iar când unul dintre membrii familiei a venit să îl ia, nu l-a mai găsit. Necazul este că în interior oamenii aveau suma de 8.000 de lei, bani cu care ar fi urmat să achite operația.

Oamenii au căutat urma hoților peste tot, însă pare că i-a înghițit pământul. Au luat imaginile surprinse de camerele video ale pensiunii și au alertat Poliția. Se pare că este vorba de două femei, una cu păr blond și alta brunetă, care au luat geamantanul chiar din fața pensiunii.

„Astăzi, în jurul orei 13.45 pe strada 9Mai, nr. 60 mi s a furat suma de 8.000 de lei dintr-un troller. Am luat o filmare din momentul furtului și este vorba de 2 femei. Sunt într-o situație destul de delicată deoarece banii erau pentru o intervenție destul de delicată la Clinica Polisano”, ne-a scris Ștefan Budurea, păgubirul.

Polițiștii spun că fac anchetă pentru depistarea celor două femei.

„În cauză, la nivelul Poliției Mun. Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale fac investigații în vederea identificării celor două persoane și aplicării măsurilor legale în consecință”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.


comentarii
11 comentarii

DACA cele doua femei predau acum politiei valiza nu patesc nimic. Au gasit un bun pierdut pe strada si ca orice cetatean onest predau bunul gasit politiei.
Daca se decid sa o pastreze va fi considerat furt, mai exact "insusirea bunului gasit" deci penal.
Dinu
18.01.2021 23:56
Cea blondă cred ca este Dârnă Florina.
19.01.2021 00:29
Dar si consatenii lui Dragnea ce idei au! Cum sa lasi banii intr-un troler? Banii iai tii la purtator (pe card) sau la banca.
19.01.2021 09:39
Doamna sau domnișoară ziarista, oamenii din Teleorman nu sunt olteni!
Îmi pare rău, dar putina cultura nu strica la nivelul unui ziarist.
Alesb
19.01.2021 09:49
Alo Tribuna ! De ce permiteti ca pe pagina articolului cu cele doua hoate sa apara in dreapta imagini
cu sex oral ???
Sorin
19.01.2021 10:32
Asa e! Nu sunt olteni, sunt regateni, daca tot vrem sa-i etichetam cumva. Dar etichetarea nu era sens. Putea spune simplu> familia, oamenii. De ce olteni sau regateni? La Facultatea de Jurnalism se facea carte odata...
@Alesb
19.01.2021 10:39
Teleorman este un județ în regiunea istorică Muntenia, în sudul României. Reședința județului este municipiul Alexandria. Se învecinează cu județele Olt, Argeș, Dâmbovița și Giurgiu. Teleorman se află la granița cu Bulgaria, fiind situat la nord de Dunăre. Cea mai mare parte a județului este încadrată în Muntenia.

Despre Regat si "regateni" sau răgățeni
Țara Loviștei este o microregiune istorică din nordul actualului județ Vâlcea, fiind situată între masivele Parâng și Făgăraș, pe cursul mijlociu al râului Olt. Este străbătută, de asemenea, de râul Lotru. În centrul acestei regiuni se află depresiunea Loviștei. Regiunea este străbătută de una dintre cele mai importante artere de circulație care face legătura dintre Transilvania și sudul României.
Are o suprafață de aproximativ 2.000 km2 și se află la distanță egală între Sibiu, Rm. Vâlcea și Curtea de Argeș. Atestată în 1233, într-un document din colecția Hurmuzaki, Țara Loviștei este un pământ străvechi de locuire dacică, pe cetățile cărora s-au ridicat cnezatele lui Seneslau, apoi a lui Tihomir, tatăl lui Basarab, apoi Basarab, ctitorul țării Românești dintre Carpați și Dunăre. Aici, în apropiere de Perișani, într-un clește de stânci, a fost Posada înfrângerii lui Carol Robert d'Anjou de către Basarab Întemeietorul, pecetluindu-se în 1330 înființarea Munteniei și implicit libertatea Loviștei.

Despre Oltenia
Oltenia este străjuită în nord de Carpații Meridionali, iar în vest, sud și est de ape curgătoare: Dunăre, respectiv Oltul. Râul Jiu străbate regiunea în direcția nord-sud și o împarte în două părți aproape egale, în care relieful uneia pare să se oglindească în cealaltă. Nordul Olteniei este muntos, fiind prezente aici două masive: Parâng (la est de râul Jiu) și Retezat-Godeanu (la vest de râul Jiu). La sud de Carpați se află zona subcarpatică, reprezentată printr-un șir de dealuri (Dealul Bran, Măgura Slătioarei, Dealurile Gorjului, Dealul Bârzei) și depresiuni (Novaci, Tismana, Târgu Jiu). În nord-vest se află Podișul Mehedinți, dealurile Coșuștei și depresiunea Severin. La sud de Subcarpați se află Podișul Getic, acesta fiind divizat în Platformele: Strehaiei (la vest de râul Jiu; se subîmparte în platformele Hușniței și Bălăcița), Jiului (străbătută de Jiu) și Oltețului(la est de Jiu). În sudul Olteniei de află Câmpia Olteniei, care este de altfel cel mai vestic sector al Câmpiei Române. Câmpia Olteniei este alcătuită de Câmpiile Blahniței și Băileștilor (la vest de Jiu) și Romanaților (la est de Jiu). Cele mai importante râuri sunt: Olt (împreună cu afluenții Lotru și Olteț) , Jiu (împreună cu afluenții Tismana, Motru, Amaradia și Gilort), Desnățui, Drincea și Cerna. Clima Olteniei este temperat-continentală, dar cu influențe mediteraneene.

Suprafața Olteniei este de 24.095 km². Cele mai importante orașe sunt: Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Caracal și Râmnicu Vâlcea.

Traseul corect ar fii fost asa:
O familie din Muntenia trece prin Regat și ajunge în Ardeal unde sunt primiți cu pâine și sare.

Multă sănătate copilașului din Muntenia!
geopolitic social
19.01.2021 11:47
Multumim dragule geopolitic social, postarea ta e ca o limonada cu menta bauta intr-o zi de vara :)
19.01.2021 16:13
ce te agiti de parca ti-as fi jignit strabunii? Am dat un punct de referinta? Nu strigau pana mai ieri toti sibienii impotriva lui Dragnea? Cu ce-am gresit? Hop si tu, justitarul! Ce parere ai de taxa de salubritate ca asta e la ordinea zilei, nu Dragnea si judetul lui?
@Tavi Octavian
19.01.2021 19:44
" Ultimul a fost lăsat un troller, iar când unul dintre membrii familiei a venit să îl ia, nu l-a mai găsit."
„Astăzi, în jurul orei 13.45 pe strada 9Mai, nr. 60 mi s a furat suma de 8.000 de lei dintr-un troller".
Una din fraze e minciuna : s-a furat trollerul sau suma de banii din troller ???
Sorin
20.01.2021 13:27
Au furat trollerul... Ce poti gasi intr-un troller lasat in fata unei pensiuni? Chiloti, propsoape, ceva haine de schimb... Chiar asa de mare-i saracia la Sibiu? Daca era vorba de Teleorman, as fi inteles...
20.01.2021 14:50
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA