Tribuna
PNL
ACTUALIZARE: Rezultat negativ pentru coronavirus în cazul italianului internat la Sibiu
ACTUALIZARE: Rezultat negativ pentru coronavirus în cazul italianului internat la Sibiu

ACTUALIZARE: 

 

Rezultatul analizei pentru determinarea coronavirusului este negativ în cazul italianului luat de pe Aeroport și internat la Secția de Boli Infecțioase din Sibiu, din cauza febrei.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis, marți seara, că rezultatul analizelor de laborator efectuate la Timișoara pentru determinarea virusului Covid 19, la cetățeanul italian internat în cadrul Secției Clinice Boli Infecțioase este negativ.

„Bărbatul va rămâne internat în  această noapte (marți spre miercuri – n.r.) în cadrul secției, urmând ca mâine să fie, cel mai probabil, externat”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Italianul în vârstă de 30 de ani, sosit la Sibiu cu o cursă aeriană din Viena și internat cu febră la Boli Infecțioase, este în stare stabilă, cu evoluție favorabilă, au transmis, marți, medicii Spitalului de Urgență Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Decebal Todăriță, a transmis, marți, că italianul internat luni cu sindrom febril este în stare mai bună.

„Bărbatul este în momentul de față asimptomatic, stabil, cu o evoluție favorabilă față de starea din momentul în care a fost adus în cadrul Secției Boli Infecțioase. Bărbatului i se efectuează testele uzuale de gripă și este atent monitorizat în cadrul secției, unde se află sub izolare”, a spus Todăriță.

Probele pentru analize specifice inclusiv pentru coronavirus au fost transmise la Spitalul Clinic din Timișoara și se așteaptă rezultatele.

Italianul a ajuns la Sibiu pe ruta Veneția – Viena – Sibiu, iar când a ajuns în Aeroport avea febră. Având în vedere starea bărbatului și zona din care venea, s-a luat măsura preluării sale în regim de urgență și internarea în spital.

Ca măsură suplimentară a fost asigurată dezinfecția fluxurilor de sosiri în Aeroportul Sibiu.

comentarii
1 comentarii

Pai ce-l mai tineti: liber, sa fie.liber prin oras! Sa zburde! Virusul se activeaza si dupa 21 de zile, timp.in care el imprastie!

Sa vina toti in romania! Tara nimanui!
Gicu
25.02.2020 13:21
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia