Tribuna
ACTUALIZARE: Prințul Paul, în arest la domiciliu
ACTUALIZARE: Prințul Paul, în arest la domiciliu
Dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din lfov i-a adus Prințului Paul o reținere. El a fost adus sâmbătă dimineață la Curtea de Apel Brașov. Potrivit Mediafax, judecarea propunerii de arestare preventivă a Prințului Paul a fost, însă, amânată cu o oră și jumătate, după ce el a cerut să fie apărat de alt avocat.

ACTUALIZARE: Prințul Paul a fost plasat în arest la domiciliu

Magistrații Curții de Apel Brașov au decis, sâmbătă, plasarea un arest la domiciliu a prințului Paul, în dosarul privind retrocedarea nelegală a Fermei Băneasa. Decizia nu este definitivă, procurorii putând face contestație.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Prințul Paul a ajuns la Curtea de Apel Brașov sâmbătă, în jurul orei 10, aici urmând să se judece propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a acestuia, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa, din judeţul Ilfov. Instanța a decis însă amânarea cu cel puțin o oră judecarea propunerii de arestare preventivă, întrucât Prințul Paul n-a mai vrut să fie reprezentat de avocatul Mircea Andrei, care l-a însoţit la audierile de vineri de la DNA Braşov. Astfel, la Curtea de Apel Braşov ar urma să ajungă pentru a-l apăra pe prinţul Paul un alt avocat din Capitală.


Ce acuze i se aduc


Procurorii DNA Brașov au decis vineri seară reținerea Prinţului Paul în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Ilfov, în care au fost arestaţi la domiciliu omul de afaceri Remus Truică şi avocatul Robert Roşu, iar Dan Andronic, Marius Marcovici şi Claudiu Mateescu au fost puşi sub control judiciar. În acest dosar este cercetat sub control judiciar şi Gheorghe Sin, preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole. Potrivit DNA, începând din anul 2006, prinţul Paul i-a promis lui Remus Truică, arestat la domiciliu în acest dosar, şi asociaţilor lui din grupul infracţional (între care Robert Roşu, Andrei Marius Marcovici, Lucian Mateescu, Dan Andronic) o cotă parte importantă, între 50% şi 80%, din valoarea bunurilor pe care le revendica şi, ulterior, le-a şi dat acestora bunurile, pe măsura obţinerii lor, în schimbul intervenţiei membrilor grupului pe lângă funcţionari publici cu atribuţii în reconstituirea/retrocedarea dreptului de proprietate din Bucureşti şi din alte judeţe sau pe lângă judecători.

sursă foto: Wikipedia.ro

comentarii
2 comentarii

Alt articol nu mai aveti?.Decat cu acest MASCARICI.Asta nu stie de unde a venit si nici unde se duce.
gogu din rampa
12.12.2015 18:22
Nu. N-au. E singurul articol. Cum de ti-ai dat seama gogule? Te-a ajutat cineva sau te-ai prins singur? Si cand te-ai prins tu singur, ce faceai tu singur asa?
Ups
13.12.2015 13:41
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia