Tribuna
ACTUALIZARE: Nemţoaică, în stare gravă la spital după accident pe Transfăgărăşan. I-au ieşit porcii în faţă
ACTUALIZARE: Nemţoaică, în stare gravă la spital după accident pe Transfăgărăşan. I-au ieşit porcii în faţă

Salvamontiştii din Sibiu au intervenit miercuri seara pentru salvarea unei turiste din Germania, care a suferit un accident cu bicicleta pe Transfăgărăşan. Starea ei este gravă.
„O turistă din Germania a suferit un grav accident cu bicicleta pe Transfăgărăşan. Au intervenit echipa Salvamont de la Bâlea Lac şi echipaj SMURD cu medic. Mai mulți porci de la stână din apropiere au ieșit în fața bicicletei. Turista de 29 de ani s-a dezechilibrat. Poliția face cercetări pentru a stabili împrejurările accidentului”, a declarat Adrian David, şeful Salvamont Sibiu.

Poliţiştii din Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală pe numele unui cioban care are stâna în apropiere de Transfăgărăşan, după ce porcii lui au ajuns miercuri seara pe şosea.

„Ciobanul care are stâna în apropiere de DN 7 C – Transfăgărăşan este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă în urma evenimentului în care o turistă din Germania a suferit răni după ce a căzut de pe bicicletă, pentru că animalele au pătruns pe Drumul Naţional 7 C”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

La rândul său, Decebal Toderiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a declarat că femeia de 29 de ani a fost internată. „Pacienta a suferit mai multe contuzii la nivelul capului şi corpului, este stabilă şi a rămas internată în cadrul Secţiei de Neurochirurgie”, a declarat Decebal Toderiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu. 

 

 

comentarii
1 comentarii

porcii din PORCESTI?
brand ? nemtesc?
ardeo
07.07.2016 12:42
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia