Tribuna
PNL
ACTUALIZARE / FOTO: Un bărbat care amenința că se aruncă de pe acoperișul Primăriei din Nocrich, convins să se dea jos. Omul e disperat
Laura BUCIU
1612 vizualizari
ACTUALIZARE / FOTO: Un bărbat care amenința că se aruncă de pe acoperișul Primăriei din Nocrich, convins să se dea jos. Omul e disperat

Un bărbat de 45 de ani amenință, sâmbătă, că se aruncă de pe acoperișul Primăriei din Nocrich. În zonă intervin reprezentanți ai ISU Sibiu, ai Ambulanței Sibiu, precum și echipa de negociatori din cadrul Poliției Sibiu.

ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje de pompieri militari și autospeciala de salvare și intervenție la înălțime în localitatea Nocrich unde un bărbat de aproximativ 45 de ani amenință că se aruncă de pe acoperișul Primăriei”, a anunțat ISU Sibiu.

Și Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în localitatea Nocrich.

ACTULIZARE:

Bărbatul era disperat, pentru că are 9 copii și soția i-a plecat de acasă.

În cele din urmă, bărbatul a fost convins să se dea jos de pe clădire.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină în Nocrich, unde un bărbat de 44 de amenința că se arunca de pe un imobil. La fața locului a intervenit un politist negociator din cadrul I.P.J. Sibiu, care a reușit in scurt timp, aproximativ 15 minute, să il convingă pe barbat să coboare, fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Întrucât soția acestuia a plecat de acasă și împreună au 9 copii, a fost anunțat DGASPC Sibiu pentru a dispune măsuri.

Echipajul SAJ l-a evaluat din punct de vedere medical și l-a transportat la Sibiu la Spitalul de Psihiatrie pentru evaluare psihiatrică.


comentarii
2 comentarii

da cum o ajuns sus in 2020
ca pe vremuri numa sasii mergeau sus(in germania)
adi3
08.08.2020 14:39
E cam bronzat curajosul asta sau la prins numai soarele cit a stat sus
Franzi
08.08.2020 19:12
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia