Tribuna
ACTUALIZARE FOTO și VIDEO: Moment încărcat de emoție, astăzi la ora 17.00 pe străzile Sibiului. Toți polițiștii participă
Laura BUCIU
10562 vizualizari
ACTUALIZARE FOTO și VIDEO: Moment încărcat de emoție, astăzi la ora 17.00 pe străzile Sibiului. Toți polițiștii participă

Imnul României va răsuna de pe toate mașinile de Poliție din țară, sâmbătă, de la ora 17.00, în semn de mulțumire pentru cei care respectă carantina, anunță Sindicatul Polițiștilor Europol.

Sindicatul Polițiștilor Europol anunță, pe Facebook, faptul că sâmbătă, de la ora 17.00, pe toate autospecialele din țară va fi difuzat imnul „Deșteaptă-te române”.

„În semn de mulțumire pentru românii care respectă carantina și stau acasă, polițiștii vor difuza, în toată țara, la ora 17.00, imnul României în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliție”, anunță sindicaliștii Europol.

Potrivit Sindicatului Polițiștilor Europol, demersul aparține Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Polițiie Române.

„Azi, la ora 17.00, din autospecialele Poliției Române va răsuna Imnul Național al României, DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE! Este o acțiune inițiată de Poliția Română, la nivel național, pentru a le transmite cetățenilor mesajul că suntem în stradă pentru siguranța lor. Suntem pregătiți și avem capacitatea de a face față oricărei provocări. Suntem toți pentru unul și unul pentru toți, mai uniți ca niciodată. TOTUL VA FI BINE!”, anunță Poliția Sibiu.

 

FOTO și VIDEO Răzvan NEGRU


comentarii
1 comentarii

Cu ce va ajuta cintecul?? Ma asteptam ca guvernul sa legifereze o lege care sa admita -- stoparea pensiilor speciale, taierea salariilor astronomice --iar cu acesti bani sa asigure medicamente ,paturi la spitale ventilatoare , dezinfectanti-etc - Nu e corect ca unii sa huhureasca --altii sa moara de foame pe fundalul --desteaptate romane -- Mama ei de politica infecta
29.03.2020 21:14
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia