Tribuna
PNL
Conducere militară și la Spitalul Județean de Urgență Sibiu: colonelul Constantin Vlase de la Galați preia conducerea
Conducere militară și la Spitalul Județean de Urgență Sibiu: colonelul Constantin Vlase de la Galați preia conducerea

Avem, de vineri, conducere militară și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, la fel ca și la DSP. După ce autoritățile din Sibiu și-au dat cu stângul în dreptul în numirea unui director care să preia conducerea celui mai mare spital din județ, rezolvarea vine tot de la Centru. Cel care a preluat de vineri conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu este directorul medical al Spitalului Militar de Urgență Galați, colonelul Constantin Vlase.

Colonelul Constantin Vlase este medic specialist în Boli Infecțioase.

 

Vicepremierul Turcan a anunțat echipa de conducere de la Sibiu

 

Vicepremierul Raluca Turcan a explicat măsurile luate la Sibiu și a prezentat echipa care va conduce Spitalul de Urgență.

„Măsurile luate produc un disconfort oamenilor. Vreau ca semenii noștri să simtă constant că suntem lângă ei, și cu efort maxim, total, și cu măsuri care produc rezultate. Vreau să vadă că nu doar unii fac sacrificii. Ci că solidaritatea e maximă. Ca atare, la nivel instituțional, am stabilit încă de vinerea trecută, împreună cu domnul ministru general Ciucă, să aducem conducere militară și la DSP și la Spitalul Județean dacă urma să primim demisia managerului”, a spus Raluca Turcan.

La Spitalul Județean, în urma demisiei managerului Liliana Coldea, MS și MApN au propus Consiliului Județean Sibiu o echipă de conducere „care a avut rezultate foarte bune în unitățile sanitare unde a mai fost detașată pentru gestionarea situației: lt.col. Vlase Constantin Marinel ca manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Dl. lt.col. este medic primar, directorul medical al Spitalului Militar din Galați și a participat la două misiuni în Afganistan. Doamna dr. Andoni Bianca Ramona, specialist epidemiolog la Spitalul Militar de Urgență din Focșani. Lt.col. Ciopei Ioan -Cătălin, șeful biroului de planificare logistică al Spitalului Militar din Sibiu, specialist în achiziții”.
Vicepremierul a precizat că rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu a fost de 9,06, iar de vineri a început să scadă.

Și DSP Sibiu are conducere militară, în persoana colonelului Daniel Chelcea, care, înainte de a fi numit în fruntea Direcției a fost director medical al Spitalului Militar de Urgență Sibiu.


comentarii
22 comentarii

in sfarsit o veste buna in urbe.
Hai ca se poate conducere militara si la primaria Sibiu ! : )
Dan
20.11.2020 13:42
Sper sa reuseasca sa sparga buboiul... in plina pandemie, astia din spitalele noastre au timp doar de reglare de conturi, de amantlacuri, de sifonat banul public si de tratat preferential pacientii, restul... scapa cine poate!!!
Eu, sibianul
20.11.2020 14:38
Ar trebui ca si la conducera Ministerului Sanatatii sa fie pus un medic militar.Lumea este in RAZBOI cu acest virus si numai un militar poate conduce,unde nimeni nu comenteaza ordinile primite.Nu avem nevoie de ministru care sa ne abureasca zi de zi.Medicii militari sant prinre cei mai bine pregatiti profesional si au in ei DISCIPLINA care in hausul din aceste vremuri e necesara ca aerul.
yyy
20.11.2020 15:00
Si acum Spitalul Militar de Urgență Galați nu mai are director?
nun
20.11.2020 15:01
Și la conducerea țării ar trebui militari.
Un comentator
20.11.2020 15:10
Ma bucur enorm!
Alex
20.11.2020 15:46
In sfirsit o decizie corecta. Specialist de boli infectioase si om al ordinei si disciplinei. Mult succes domnului doctor si sper sa nu ne dezamageasca.
medic pensionar
20.11.2020 17:27
la dsp militar
la spital militar
la prefectura bucuresti militist militar
a ajuns nulitatea de tiurcan sa decida?asta e diktatura militara,pas cu pas
viitor stat ue de tip militar?da nime nu zice nimic
un miting,un va vedem...,un cine nu sare..............
20.11.2020 17:55
Vine la firme de partid politic, vine la directori pusi sa faca bani pt partid, in detrimentul vietii pulimii.
Daca omul asta nu isi da seama unde vine imi pare raru pentru el
20.11.2020 18:29
Servicul Administrativ are sef cu studii Geografie, seful achizitii studii jurnalism, etc...
Sefii de serviciu si de birouri sunt fara studii
20.11.2020 19:26
Sibienii au vazut pe pielea lor, in 89, ce inseamna "armata e cu noi" ! Au fost ciuruiti, au fost macelariti, s-a tras asupra lor din toate pozitiile! Din poduri, de pe blocuri, de la nivelul solului, din tancuri, din elicoptere, au fost carne de tun!

Nu va bazati pe uniforme militare, pe unii care au gradele patate de sange nevinovat!
Un genocid au facut in 89, un genocid mascat administreaza si acum!

Nici un respect pt armata care a tras in propriul popor, armata inflatiei de generali, armata spciala care devalizeaza bugetul romaniei luna de luna prin pensiile speciale militare se mii de lei net, prin salarii de bugetari nababi de lux, armata de speciali pt care ne imprumutam cu scadenta de 30 de ani, amanetand si copiii nenascuti, pt huzurul lor! Niste tradatori infecti!
Ne-au ciuruit specialii !
20.11.2020 20:21
ai dreptate
pt Ne-au ciuruit specialii !
20.11.2020 21:39
Doamna Liliana Coldea a fost politically correct executatã, cazurile de infectare nu au crescut din cauza medicilor si a spitalului, infectarile s-au produs in afara spitalului, medicii au sesizat problemele din spital la sedintele cu autoritatile locale.
Numarul infectarilor au crescut din cauza nerespectarii regulilor nu din cauza medicilor, ca sa conduci un spital judetean ai nevoie de studii si dai teste care le verifica cineva si ai nevoie de o experiență cumulatã in ani de zile.
Autoritatile locale ar trebui sa isi rezolve problemele grave de comunicare si sa colaboreze intre ei in cazul in care nu au priceput ei gestionează pandemia asta spitalul judetean doar trateazã pe bolnavi si era cu problemele actuale dinainte de virus.
21.11.2020 09:32
Doua intrebari:
1. Intre un militar si un civil exista relatie ierarhica? Adica nu poate da ordine la fel ca unui alt militar inferior ierarhic.
2. Astrid s-a laudat ca totul e ok la spitalul administrat de ea pt ca îi era frica?
Eu
21.11.2020 09:49
S-a laudat cineva din spital ca exista un plaman artificial dar lipsesc piese din el, directorul administrativ de acolo din spitalul judetean nu este executat ca este baron PNL, trebuia sa plece din 2019 dar e mentinut artificial si nu face nimic, fac tot altii si el isi plimba ciocatele prin curte, habar nu are ce e pe sectii. Rusine PNL ca puneti asemenea oameni directori
Dudu
21.11.2020 11:10
A-nceput aia frumoasa din Botsani sa-si aduca neamurile,nu sunt destui sudisti?Nu mai sunt oameni inteligenti in tot SIBIUL?
stefan
21.11.2020 12:34
Cetățenii au răspândit virusul ca au umblat inconștient si iresponsabil, politicienii au an electoral si pandemia le da multe bătăi de cap nu aveau nevoie de ea, dar dacă tot e aici se folosesc și ei cum pot de ea, se adaptează la situatie.
In toate manualele de istorie scrie ca deciziile politice proaste au fost suportate de popor.
21.11.2020 12:50
Raluca Turcan poate sa il citească pe Eminescu poate isi schimba ideologia si partidul:

„Astăzi graţie liberalismului am izbutit a face din România o nouă Americă, un teren pentru colonii, pe cînd poporul românesc se stinge prin simplificarea muncii, prin pierderea pieţei în care să şi-o ofere, prin mizeria cauzată de mulţimea dărilor, prin sărăcirea cauzată de introducerea unor costisitoare forme goale fără nici un cuprins real. Astăzi ca niciodată putem vorbi de o plebe de sus şi de un popor de jos", atrăgea atenţia Eminescu (Opere, vol. X, p. 136).
21.11.2020 13:06
In primul in rand o veste buna in care ne punem multe sperante! Va dorim succes in greaua misiune asumata! Medicii de valoare din spital care au pus umarul zeci de ani in acest spital va vor fi aproape! Eu sigur!
Haosul existent in spital insa poate fi rezolvat prin indepartarea tuturor putreziciunilor! Si cum pestele de la cap se impute asteptam sa ii faceti " vant” directorului medical dr Grosu care este un habarnist si principalul factor perturbator al activitatii spitalului indiferent de liga din care face parte!
Succes in tot ceea ce va propuneti!
Dr Valeanu Valeria
21.11.2020 14:31
Spitalul ca și biserica din curtea lui reprezintã o oazã de speranță, nu camp de bătălie politicã și nici fabricã de bani și voturi. Probabil unii au alt sistem de valori diferit de cel creștinesc și neortodox.
Ar trebui vindecat spitalul de boala lui după care o sã se vindece si bolnavii.
Sãnãtate.
21.11.2020 14:51
SĂ ÎNCERCĂM SĂ PUNEM ÎN FUNCȚII OAMENII DIN JUDEȚ, NĂSCUȚI AICI ÎN SIBIU.
DE CE TREBUIE SĂ ADUCEM OAMENI TOCMAI DIN JUDEȚUL GALAȚI ?
SIBIENII NU SUNT CAPABILI SĂ FACĂ LUCRURI BUNE PENTRU ORAS ?
MĂ REPET : " JUDEȚUL SIBIU " !
LEONARD
23.11.2020 05:55
ÎNCĂ CEVA ! VĂD COMENTARII DESPRE DOAMNA PRIMAR ASTRID FODOR CORA PORA !
CHIAR VREȚI SĂ VĂ BATETI CAPUL CU COMENTARII DE GENUL ÎNCĂ PATRU ANI DE ZILE ?
CÂND DESCHID PAGINA ZIARULUI ONLINE TRIBUNA TREBUIE SĂ VĂD COMENTARII DE GENUL DOAMNA PRIMAR , BLA BLA BLA ...
PĂCAT CĂ DAȚI ÎN EA!
DE FAPT PRIN COMENTARIILE NEGATIVE I RIDICAȚI ÎN SLĂVI!
SIBIAN
23.11.2020 06:01
Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia