Continental
Tribuna
Activitate suspendată din cauza gripei, la grădinițele din Șelimbăr și Bungard
Andra MARINESCU
774 vizualizari
Activitate suspendată din cauza gripei, la grădinițele din Șelimbăr și Bungard
© Arhiva TRIBUNA
97 de cazuri de suspiciune de gripă au fost înregistrate, marți, în județul Sibiu. Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, la Grădinița cu Program Prelungit Șelimbăr vor fi suspendate cursurile, miercuri și joi, deoarece aici există trei cazuri de suspiciune de gripă și trei cazuri de scarlatină.


"În urma centralizării pe care IȘJ Sibiu a realizat-o, marți, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu se înregistrează 97 de cazuri de suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă. De asemenea, la solicitarea Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazu” Șelimbăr, IȘJ Sibiu a aprobat suspendarea cursurilor în zilele de 29 și 30 ianuarie la Grădinița cu Program Prelungit Șelimbăr pentru trei cazuri cu suspiciune de gripă și trei cazuri de scarlatină", a precizat Dincă.
În ceea ce privește reluarea cursurilor la Grădinița cu Program Normal Bungard, prichindeii se vor întoarce în instituție miercuri, 29 ianuarie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia