Tribuna
Accident pe strada Vasile Aaron: o mașină condusă de o tânără a virat fără să se asigure
Accident pe strada Vasile Aaron: o mașină condusă de o tânără a virat fără să se asigure
© Foto arhiva

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit vineri noaptea, cu puțin înainte de miezul nopții, la un accident de circulație produs pe strada Vasile Aaron. 

S-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Aaron spre strada Ștefan cel Mare, în intersecția cu strada Dragoș Vodă, o sibiancă în vârstă de 22 de ani a virat la stânga fără să se asigure și a lovit altă mașină al cărei șofer, în vârstă de 23 de ani, din Șelimbăr, efectua manevra de depășire. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un turism parcat și apoi într-un copac.

Tânăra a suferit vătămări corporale ușoare și afost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

„În accident au fost implicate două autoturisme și două persoane. O femeie în vârstă de 22 de ani a rămas încarcerată, fiind conștientă. Aceasta a fost extrasă din autoturism de echipajul de descarcerare, preluată apoi de echipajul SMURD și transportată la UPU Sibiu cu traumatism lombar. Cealaltă persoană, bărbat, a fost evaluată medical, refuzând transportul la spital”, spunea Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA