Tribuna
Accident mortal la ieșirea din Sibiu după un impact frontal între două mașini
Accident mortal la ieșirea din Sibiu după un impact frontal între două mașini

Două mașini au intrat în coliziune frontală, marți, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Daia, Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Agnita, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Alba, pe fondul vitezei neadaptate pe un tronson de drum în curbă extrem de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Sibiu de către un sibian în vârstă de 38 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului din județul Alba, precum și vătămarea corporală a doi pasageri care se aflau în aceeași mașină, o femeie în vârstă de 42 de ani și un bărbat în vârstă de 73 de ani, ambii tot din județul Alba.

Echipajele SAJ și ISU sosite la fața locului au asistat în număr de șase victime. Trei persoane au refuzat transportul la spital.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest accident. (L. B.)comentarii
5 comentarii

Dai tare Oane, curba-i sfintita...selectie naturala.
Corbul
27.12.2022 15:46
De data asta s-a facut dreptate!
Corny
27.12.2022 17:51
Inca un accident mortal
Eu
27.12.2022 19:56
Unde se grăbesc toți ăștia ??!!!!
28.12.2022 18:22
@18;22-- La cimitir -- pacat ca iau si pe cei nevinovati cu ei sau mai rau mor doar cei nevinovati-- Propun pedeapsa cu moartea a celor ce conduc anapoda si omoara oameni nevinovati.
28.12.2022 19:27
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA