Tribuna
SEVIS
Accident grav la Scoreiu: un copil şi bunica lui au murit pe loc
11142 vizualizari
Accident grav la Scoreiu: un copil şi bunica lui au murit pe loc

Viteza a făcut-o să comită o greşeală pe care nu şi-o va ierta niciodată. O tânără de 26 de ani, din Mârşa, judeţul Sibiu, a produs un accident în care morţi au fost copilul ei de numai 3 luni şi mama, în vârstă de 48 de ani. Nici fetiţa de şase ani, care era şi ea în maşină nu se simte bine. Medicii de la Spitalul de Pediatrie Luther din Sibiu spun că prognosticul este rezervat, starea micuţei fiind extrem de gravă, cu tramatisme multiple la nivelul capului.

Femeia care şi-a condus familia spre moarte este conştientă, internată în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, cu politraumatisme, urmând să i se facă o examinare computer tomograf. „La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au fost aduși 4 pacienți, dintre care 3 adulți și un copil, o fetiță, de 6 ani.

Femeia 26 de ani, din Mârşa a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu fractură mandibulă dreapta, plăgi contuze ale feţei, contuzii toracice şi pulmonare şi fractură în zona tibiei drepte. Bărbatul de 29 de ani din Mureş a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, fractură o frontal viscero-craniană cu înfundare şi fragmente deplasate, plagă contuză cu lipsă de substanţă cartilaginoasă la nivelul piramidei nazale, contuzie toracică. Ambii pacienţi prezintă leziuni care se pot complica, nu au ieşit încă din sfera de pericol iar starea lor a necesitat internare în cadrul Secţiei Clinice ATI pentru supraveghere şi tratament de specialitate, investigaţiile urmând să se reia. Un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani a suferit o fractură cominutivă în treimea medie la ambele oase ale antebraţului drept şi o contuzie toracică. Bărbatul este internat în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie-Traumatologie. Tot la UPU a fost adusă iniţial şi o fetiţă de 6 ani, în stare gravă, ea fiind diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu multiple fracturi la nivelul viscerocraniului, contuzii pulmonare, fractura umăr drept. Fetiţa a fost transferată pe secţia ATI la spitalul Luther”, spune Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

 

A depăşit neregulamentar

 

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs pe fondul unei manevre de depăşire neregulamentare în zona de acţiune a indicatorului de depăşire interzisă. Mercedesul condus de tânăra de 26 de ani s-a izbit de o maşină care venea pe contrasens regulamentar. Copilul de trei luni care urma să fie botezat sâmbătă a murit pe loc. La fel ca şi mama şoferiţei.

„Doar de un an şi ceva şi-a luat permisul. Au fost la Cârţişoara şi mergeau spre casă, la Mârşa şi uite că s-a întamplat tragedia”, a spus o rudă care a venit imediat la locul producerii accidentului.

Atât tânăra care a produs accidentul, cât şi mama ei veniseră de curând acasă. Ele au lucrat în Roma pentru o familie înstărită, unde au avut grijă de un bătrân. 


comentarii
2 comentarii

si cati tampiti din astia sunt pe sosea!!!
un cetatean
18.09.2015 15:05
Ha!!! Mercedes cu numar de Bulgaria! Condus de o romanca ce a facut "cariera" in Peninsula ! Bravos natiune !!! Sau, altfel zis: reteta ideala care duce la pierzanie! Ferice de faptul ca nu au murit si personae neutre (= din afara sferei de influenta a inconstientei de la volan)!
Concluzia: romani parlitzi !!! Etern parlitzi! Iremediabil ... !
Howgh !
Gigi
19.09.2015 17:16
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia