Tribuna
Sevis
Accident grav la fabrica de cărămidă! Un bărbat, scos inconştient de sub un utilaj de presat
Accident grav la fabrica de cărămidă! Un bărbat, scos inconştient de sub un utilaj de presat

Un bărbat de 45 de ani, din Sibiu, a fost transportat, miercuri dimineața, la spital, după ce a fost prins sub un utilaj de presat. Incidentul a avut loc pe strada Podului, unde funcţionează o fabrică de cărămidă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că bărbatul, rănit în zona capului, a fost scos înainte de a sosi pompierii.

  • „S-a intervenit pentru salvarea unui bărbat de 45 de ani, prins sub un utilaj, pe strada Podului, nr. 127, din Sibiu. Persoana a fost scoasă de sub maşina de presat înainte de a sosi pompierii. Victima a fost resuscitată de echipajul SMURD şi transportată la UPU Sibiu cu traumatism cranio-facial sever, inconştient”, a spus Ramona Nistor.

Angajat cu forme legale

Muncitorul rănit avea contract de muncă la o firmă din Bucureşti, cu punct de lucru la Sibiu. Inspectorii ITM Sibiu supraveghează ancheta internă a firmei. Ana Gancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu a declarat nu se cunoaşte, deocamdată, motivul pentru bărbatul a intrat în zona periculoasă a utilajului.

  • „Inspectorii de muncă supraveghează cercetarea accidentului de către firmă şi au demarat acţiuni de verificare a firmei respectivă. Nu se cunoaşte încă motivul pentru care persoana a intrat în zona periculoasă. Ştim că avea contract de muncă la o firma din Bucureşti, care are punct de lucru la Sibiu. Noi verificăm aspecte privind securitatea şi sănătatea în muncă”, a declarat Gancea.
comentarii
1 comentarii

Da as dori sa lucru si eu dar nam cu ce incepe ma ajuta cineva
Rodica marghidan
25.01.2017 19:28
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia