Tribuna
Accesul în Tribunalul și Judecătoria Sibiu se face fără certificat verde
Accesul în Tribunalul și Judecătoria Sibiu se face fără certificat verde

Tribunalul Sibiu și instanțele din circumscripția teritorială își continuă activitatea cu respectarea programării ședințelor de judecată anunțate anterior, fără modificarea programului de lucru cu publicul afișat la compartimentele publice.

„În măsura în care vor fi stabilite măsuri suplimentare privind accesul în instanțe sau desfășurarea ședințelor de judecată acestea vor fi făcute publice de îndată. Totodată, având în vedere riscul actual pentru sănătatea publică cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2, ne menținem recomandările pentru publicul instanței, transmise încă de la începutul pandemiei, astfel că recomandăm tuturor persoanelor care au termene de judecată în perioada următoare să evite prezența la sediul instanței, în cazul în care aceasta nu este absolut necesară, să respecte cu strictețe intervalele orare pentru care sunt programate cauzele în care sunt implicate, cu limitarea staționării în incinta instanței doar pentru timpul strict necesar îndeplinirii obligațiilor judiciare sau profesionale, folosirea exclusiv a mijloacelor electronice de comunicare cu instanța, de transmitere a documentelor și de informare disponibile permanent la nivelul instanței, și nu în ultimul rând, respectarea tuturor măsurilor de protecție și prevenție  recomandate de autoritățile sanitare”, au transmis reprezentanții Tribunalului Sibiu. (L. B.)

 






comentarii
1 comentarii

Asta e tot ce a mai ramas din Independenta -- sau daramat halele si au crescut copacii -- asa ca -verzilor -bucurati-va--------o sa dam la export frunze pentru caini----desigur la licitatie prin ciocanul bosului----
25.10.2021 23:55
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA