FITS 2024
Tribuna
Acces auto reconfigurat la Aeroportul din Sibiu! Gîrdea: "Această modificare are ca scop îmbunătățirea experienței pasagerilor noștri și asigurarea unui flux mai eficient și mai sigur de trafic către aeroport"
Acces auto reconfigurat la Aeroportul din Sibiu! Gîrdea:
© sibiuairport.ro

Începând cu data de 8 februarie a.c., ora 08:00, accesul în Aeroportul Internațional Sibiu va migra din locația curentă în sensul giratoriu de pe șoseaua Alba Iulia, intersecție cu strada Europa Unită. Această schimbare va fi implementată ca urmare a lucrărilor privind reconfigurarea drumurilor de acces derulate la aeroportul din Sibiu în cadrul proiectului „Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii aeroportuare – activități economice, Faza I”, anunţă reprezentaţii Aeroportului Internaţional Sibiu printr-un comunicat de presă.
Noua rută de acces a fost proiectată pentru a îmbunătăți eficiența și siguranța călătorilor, precum și pentru a fluidiza și reduce congestia traficului în zonă.
Pentru asigurarea unei tranziții line adresăm rugămintea pasagerilor noștri ca în momentul deplasării la aeroport să acorde atenție indicatoarelor de direcție amplasate în fosta locație de acces, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță. Semnalizarea rutieră corespunzătoare va fi instalată pentru a ghida șoferii către noua rută de acces.

  • „Apreciem înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în legătură cu această schimbare importantă în ceea ce privește accesul în incinta Aeroportului Internațional Sibiu. Această modificare are ca scop îmbunătățirea experienței pasagerilor noștri și asigurarea unui flux mai eficient și mai sigur de trafic către aeroport”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu.


comentarii
4 comentarii

Cam ironica situatia: dl Girdea da sfaturi privind siguranta rutiera!
Till Eulenspiegel
07.02.2024 14:30
Sfaturile se refera la giratoriu de la aeroport nu la drumurile din Argeș. Unde suntem și director și sofer, în plus mai luam și nevasta la plimbare :))))))
Pt Till
07.02.2024 15:04
Nenea asta a intrat pe contrasens si a accidentat alte persoane si acum se dă "lupul moralst ". Profesionisti marca campean !!!
Yo Robot
07.02.2024 19:24
Cum adica imbunatatirea experientei pasagerilor ????
Eu nu mai inteleg aceste exprimari #progres , vrem sa ne dam moderni ???
Din punct de vedere lingvistic, lexical etc care este sensul acestei debitatii ?
Rog explicare dnul director ! Ca saraca limba romana ati omorat o rau !

Zburatorul sibian
Fly project
08.02.2024 06:10
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica