Tribuna
Abonaţii Tribunei, cu cuţitul la os!
Mircea BITU
4025 vizualizari
Abonaţii Tribunei, cu cuţitul la os!
De câteva săptămâni, telefoanele redacţiei ne aduc veşti dintre cele mai neplăcute, dar pe una şi aceeaşi temă: Abonaţii Tribunei nu-şi mai primesc, în cutiile poştale, ziarele pentru care au plătit!

 

Avem semnale că în alte judeţe doar accidental se întâmplă acest lucru. Ce se întâmplă, atunci, la Sibiu?

La Sibiu, de fapt, în judeţul Sibiu, s-a încetăţenit o modă, una total neproductivă, neeconomică, necolegială, spuneţi-i cum vreţi, o modă care zice cam aşa: "Avem salarii de mizerie, concediile ni se aprobă numai după insistenţe, aşa că nu suntem dispuşi să acoperim noi sectoarele colegilor demisionaţi, plecaţi în concedii de odihnă sau de boală etc. Să angajeze conducerea oameni care să facă treaba celor care lipsesc".

"Ce ni se întâmplă nouă - zice dl. Viorel Oros de pe strada Dârstelor din Sibiu - este strigător la cer. Am plătit un serviciu (n.n. - abonament la Tribuna) şi nu beneficiem de el. În luna iulie a.c. nu am mai primit nici cupoanele de pensie, nici scrisorile etc. Am sesizat conducerea OJ Poştă Sibiu, degeaba. Am sesizat O.P.C.-ul, tot degeaba. Vă rog să scrieţi în ziar despre această bătaie de joc la care suntem supuşi. Un vecin de-al meu are firmă. Aştepta, prin poştă, nişte scrisori şi documente foarte importante. Ele n-au venit şi omul pierde bani şi-şi vede afacerea ameninţată. Cine plăteşte, în final, prejudiciile?"

Nici noi n-am stat cu braţele încrucişate. Comunicăm, zilnic, cu cei din conducerea Oficiului Judeţean de Poştă Sibiu, de unde aflăm că: nu sunt oameni suficienţi, că plouă cu demisii, că salariile sunt neatractive şi că, mai nou, pentru acoperirea deficitului de factori poştali se apelează la pensionarii sibieni să vină să dea o mână de ajutor.

Sugerăm parlamentarilor sibieni ca, în apropiata vacanţă, să gândească soluţii concrete care să ajute Compania Naţională Poşta Română să nu intre iremediabil în colaps spre deznădejdea sutelor de mii de români care interacţionează, zilnic, cu serviciile Poştei.

Noi, ce vă putem promite?

Să rămânem solidari cu nevoile, greutăţile şi, uneori, şi cu bucuriile dumneavoastră, să vă ajutăm atunci când ajutorul stă în puterea noastră şi să vă oferim, prompt şi profesionist, informaţiile, comentariile şi analizele care vă  interesează.

Sperăm ca pe viitor Poşta să fie din nou liantul dintre noi şi dumneavoastră şi  nu permanent motiv de vrajbă şi neplăceri.

 

P.S. Cu un alt prilej vom zăbovi, pentru cei interesaţi, şi asupra sumelor pe care ziarul Tribuna le plăteşte Poştei pentru ca factorii poştali să vă aşeze în fiecare zi în cutia poştală ziarul pe care l-aţi plătit.

comentarii
1 comentarii

De ce nu organizeaza ziarul distributia in localitatile unde sunt mai multi abonati. Puteti angaja pensionari care sa distribuie ziarele dimineata intre orele 7.00-10.00 si care sa fie platiti in functie de numarul de ziare distribuite...cred ca iesiti mai ieftin decat cu Posta Romana.
McD
20.07.2018 00:25
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia