Tribuna
A venit decizia de la TAS. FC Hermannstadt nu și-a recuperat punctele, la Lausanne
b.o.n.
2659 vizualizari
A venit decizia de la TAS. FC Hermannstadt nu și-a recuperat punctele, la Lausanne

 

Clubul sibian a anunțat, în urmă cu câteva minute, pe pagina oficială de Facebook, că decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) este defavorabilă sibienilor. Aceștia sperau să recupereze, la Lausanne, cele 9 puncte cu care a fost ”pedepsită” echipa de către Federația Română de Fotbal.
”Din păcate, nu a fost să fie! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis astăzi ca depunctarea cu 9 puncte primită de clubul nostru în luna decembrie a anului trecut să rămână în vigoare... 
Am luptat până la ultima resursă legală și morală pentru a recupera această pierdere grea! Am luptat pe toate căile juridice posibile!
Acum vom continua să luptăm doar pe plan sportiv, unde am demonstrat că ne merităm locul în primele 6 echipe din Superliga. 
Rămânem o familie unită!”, este postarea de pe Facebook a clubului de pe ”Municipal”.
Astfel, FC Hermannstadt rămâne cu 25 de puncte și e pe locul 12 în clasamentul Superligii. Dacă și-ar fi primit punctele înapoi, sibienii ar fi fost pe locul 6, ultimul de play-off, în locul lui Sepsi OSK.


comentarii
5 comentarii

Asta probabil este rasplata pentru modul cum au fost primiti cei doi mapeti - Burleanu si Stoichita - la inaugurarea noului stadion. Dar mai sigur pentru victoria contra CFR Cluj ca doar finul executa ce comanda nasul fost ministru al aparari Dancu.
Deci sa ne pregatim sa ii primim cum se cuvine cu ocazia meciului de tineret Romania - Germania. Orice urare cu UE e binevenita.
Vivi Dragan
10.02.2023 17:37
Fotbal de rahat co o conducere a federatiei care habar nu are de fotbal ,doar politica....,bataie de joc pentru oamenii care se duc la stadion pacat de munca acestor baieti ,de multe ori pe stomacul gol. dezamagire ....
eu
10.02.2023 18:49
Meciul România -Germania, ar trebuii boicotat de toți sibienii ,ne comparând bilete la această partidă. În felul acesta le arătăm spatele acestor lepre din Federație. Este timpul să ne arătăm indignarea, supărarea. Să fim solidari cu această echipă.
11.02.2023 04:52
Hai s-o lăsăm mai ușor cu conspirații, boicotul și alte aiureli! Este vorba despre neplata unor datorii scadente la 30 noiembrie și atât! O dam cu planul neaprobat și alte aiureli, ori datoriile alea erau de luni bune, dacă nu ani... Sa nu mai pomenesc de ceea ce zice Coman: 3 punte s-au pierdut ptr mai puțin de 1500 lei!?! E greu, mai ales ca echipa pare în scădere de forma, Alhassan și Paraschiv sunt cu gândul în alta parte, nu prea e clar ce e cu Stoica...
Eu, sibianul
11.02.2023 19:20
"Eu sibianul" are dreptate. Acum patru luni am postat un comentariu in "Tribuna" si spuneam ca vom juca pentru evitarea retrogradarii!
Corny
14.02.2023 17:20
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA