Tribuna
A şasea ediţie a Salonului de Mobilă şi a Târgului Imobiliar de la Redal Expo începe mâine
A şasea ediţie a Salonului de Mobilă şi a Târgului Imobiliar de la Redal Expo începe mâine

A şasea ediţie a Salonului de Mobilă şi a Târgului Imobiliar de la Redal Expo se desfăşoară de mâine până duminică, iar intrarea va fi liberă.
Organizatorii au anunţat că „în perioada 11-13 octombrie 2019 va avea loc a VI-a  ediţie a Salonului de Mobilă Sibiu într-un spaţiu expoziţional modern, localizat central, aproape de toate punctele de interes din Sibiu, respectiv Redal Expo Sibiu. Evenimentul se adresează publicului larg, acelora care doresc să-şi achiziţioneze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuţi din domeniu, la preţuri avantajoase. Tematica evenimentului cuprinde produse de mobilier clasic şi modern (dormitoare, sufragerii, bucătării, camere pentru copii), precum şi canapele, fotolii, scaune şi saltele, obiecte decorative”.
„Numărul mare de expozanţi din domeniul construcţiilor, dezvoltării imobiliare, amenajărilor interioare şi a mobilei vor atrage un număr considerabil de vizitatori în toate cele trei  zile de expoziţie. Astfel, dacă sunteţi în căutarea unei locuinţe, aici veţi găsi cu siguranţă ceea ce căutaţi. Vor fi prezentate case individuale, apartamente mai mici sau mai mari sau chiar unele de lux, în majoritatea zonelor din oraş şi împrejurimi. Dacă vă hotărâţi pentru achiziţionarea unui apartament şi doriţi să îl amenajaţi, tot aici veţi găsi echipele potrivite reprezentate de firme de construcţii şi amenajări gata să vă ofere cele mai eficiente soluţii. De asemenea, vor fi prezenţi reprezentanţi ai instituţiilor financiar-bancare care vă pot ajuta să găsiţi cea mai bună soluţie financiară pentru a reuşi să vă cumpăraţi locuinţa perfectă”, spun organizatorii.
Intrarea  vizitatorilor va fi liberă.
Programul expoziţiei este: vineri şi sâmbătă între 10 şi 19 şi duminică între 10 şi 18.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia