Tribuna
European Best Destinations
A nins la Bâlea Lac, în iulie. Iar weekendul va fi destul de răcoros
A nins la Bâlea Lac, în iulie. Iar weekendul va fi destul de răcoros
© pagina facebook Meteoplus

Să ningă, la mijlocul lui Iulie, la Bâlea Lac, e o informaţie interesantă, mai ales după ce, anterior, am avut în zona Sibiului temperatruri de peste 40 de grade în zonele urbane. Totuşi, zilele trecute, în zona Bâlea Lac, s-au semnalat o furtună cu zăpadă şi descărcări electrice, apoi o „simplă” ninsoare. La fel, şi în celelalte zone montane din ţară a nins.

Weekendul acesta vom avea, la Sibiu, temperaturi mai mult de iunie decât de Luna lui Cuptor, maximele fiind între 21 şi 23 de grade, iar vremea fiind destul de instabilă,  anunţându-se averse de ploaie ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Aşa că, să zicen, e de plimbare, dar să fiţi cu ochii pe cer şi să nu uitaţi cumva umbrela.
Dar să ne amintim că anul trecut, cam pe vremea asta, aveam ploi non-stop, maxime de 16 grade (pe 8 iulie) iar debitul de apă al Cibinului era imens. 

comentarii
1 comentarii

Care-i Problema ? In 2010 in mijloc de August am facut un Omulet de Zapada acolo. Deci in Munti s-ar putea sa si ninga cateodatea
Goguta
13.07.2019 13:29
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia