FITS 2024
Tribuna
A murit al doilea bărbat rănit în accidentul de la Hașag
Cosmin Rus
757 vizualizari
A murit al doilea bărbat rănit în accidentul de la Hașag

Bilanțul tragicului accident produs ieri în localitatea Hașag, crește. Unul dintre cei doi bărbați răniți, a decedat la Spitalul Județean Sibiu.

Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, erau angajați ai unei societăți și se aflau în timpul programului de lucru. Din cauze ce urmează să fie stabilite, cei trei au căzut într-un bazin pe care urmau să-l curețe.

“ Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost extras conștient, acesta a suferit un traumatism facial, a fost preluat de ambulanță SAJ și este transportat la UPU Sibiu.  Un bărbat în vârstă aproximativ 37 de ani a fost extras inconștient, în stop cardio-respirator. S-au aplicat de urgență manevre de resuscitare, acesta a răspuns manevrelor. A fost preluat de ambulanță SAJ L, este transportat la UPU Sibiu. Al treilea bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost extras însă din nefericire acesta nu a putut fi salvat, medicul prezent a declarat decesul acestuia”, precizau ieri, reprezentanții ISU Sibiu.

Din păcate, bărbatul în vârstă de 37 de ani a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

“ Doi pacienți au fost aduși ieri după-masa, în jurul orei 18, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, în urma unui accident de muncă produs în localitatea Hașag. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și o ușoară asfixiere cu CO2 – a primit tratament de specialitate în UPU și a fost trimis acasă cu recomandări. Din păcate, cel de-al doilea pacient, un bărbat de 37 de ani, a decedat la scurt timp după ce a fost adus în UPU, în urma unui stop cardiorespirator neresuscitabil”, au transmis reprezentații SCJU Sibiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica