Tribuna
PNL
A început etapa de înscriere a proiectelor, la Maratonul Internațional Sibiu
A început etapa de înscriere a proiectelor, la Maratonul Internațional Sibiu
© Arhiva TRIBUNA
Fundația Comunitară Sibiu a dat startul înscrierilor de proiecte la cea de-a noua ediție a Maratonului Internațional Sibiu, eveniment ce va avea loc în data de 30 mai.

 

 

"Ca de obicei, sunt acceptate idei care pun lentila pe nevoi din comunitatea locală și sunt încurajate echipele noi, la început de drum. În plus, ediția din acest an aduce în centrul atenție problema colectării selective a deșeurilor și reducerea consumului, respectiv, propunerile care abordează aceste aspecte vor fi punctate în plus", spun organizatorii Maratonului.


Proiecte pot fi depuse atât de echipe informale (grupuri de inițiativă, fără personalitate juridică), cât și de organizații non-profit (ONG-uri). 
Termenul limită de trimitere a aplicațiilor este 21 februarie.


Cine și cum poate aplica?


Spre deosebire de edițiile anterioare, în acest an se schimbă ușor regulile de participare și vor fi selectate toate proiectele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate și ating punctajul minim necesar, specificate în ghid. 
Pe lângă faptul că toate proiectele vor trece printr-un proces de consultări, stabilire a eligibilității și punctajului, situația va putea fi urmărită în timp real, pe site-ul www.maratonsibiu.ro. 
De asemenea, ca în fiecare an, pe toată perioada în care pot fi depuse proiectele, Fundația Comunitară Sibiu va oferi consultări pentru scrierea unei versiuni cât mai bune a proiectului. 
În acest sens, pentru a reuși să ducă la capăt o propunere cât mai bună, doritorii sunt rugați să trimită ideile cât mai devreme.
Mai multe detalii despre condițiile de participare se găsesc în ghidul de participare de pe site-ul oficial al Maratonului.
Proiectele selectate vor fi anunțate în data de 25 februarie, pe canalele de comunicare ale fundației și ale evenimentului. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia