Tribuna
A început amenajarea trecerii pietonale care traversează râul Sadu, în Tălmaciu
A început amenajarea trecerii pietonale care traversează râul Sadu, în Tălmaciu
Miercuri, au început lucrările de reabilitare a trecerii pietonale care traversează râul Sadu, în Tălmaciu.


"La inițiativa Instituției Prefectului - Județul Sibiu, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Primăria Tălmaciu  au demarat, miercuri, lucrările de reabilitare a trecerii pietonale  care traversează  râul Sadu pentru a se putea facilita accesul în condiții optime pentru toți cetățenii în și dinspre centrul orașului, aceste lucrări urmând a fi realizate în cel mai scurt termen, cu respectarea tuturor normelor de protecție pentru asigurarea unui acces lipsit de orice fel de pericol pentru cetățenii orașului Tălmaciu", au transmis reprezentanții Prefecturii Sibiu.
Recent, trecerea de pietoni din centrul localității Tălmaciu a fost desființată. Acest lucru a stârnit nenumărate nemulțumiri în rândul localnicilor, care nu mai aveau cum să traverseze, regulamentar, drumul național.


comentarii
1 comentarii

FAKE NEWS! Băi ageamiilor, trecerea DN7 peste râul Sadu este semnalizată corespunzător și se află la aproape 200 de metri mai la sud de podul din fotografie! Ăla de la Prefectură care v-a dat ”știrea” îi un ignorant! Voi merge eu pe 20.03 la Prefectură să le demonstrez că răspândesc fake news!
Podul din fotografie este peste un părău oarecare.
Navetist la T?lm?cel
19.03.2020 22:45
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA