Continental
Tribuna
A furat sculele de pe șantierul deschis la Secția Pneumologie a spitalului din Mediaș
Vasile ANTIPA
870 vizualizari
A furat sculele de pe șantierul deschis la Secția Pneumologie a spitalului din Mediaș

Un medieșean a fost reținut de polițiști, el fiind bănuit că a furat mai multe scule de pe șantierul deschis în cadrul Secției Pneumologie a Spitalului Municipal Mediaș, unde se desfășoară ample lucrări de renovare și modernizare.

În cursul zilei de marți, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au prins și au reținut un localnic în vârstă de 48 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Medieșeanul esta bănuit că între 9 și 11 martie ar fi pătruns în respectivul șantier de unde ar fi furat două drujbe și un circular, în valoare de 1.000 de lei. Bunurile au fost recuperate și predate părții vătămate. Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia