FITS 2024
Tribuna
A furat o plasă cu peste un miliard de lei vechi
Vasile ANTIPA
5693 vizualizari
A furat o plasă cu peste un miliard de lei vechi

Furt de peste un miliard de lei vechi la Mediaş, luni după-amiaza. O angajată a unei firme din oraş a rămas fără suma de 109.000 de lei, după ce plasa în care a pus banii i-a fost furată de pe scaunul din dreapta al unei maşini. Femeia a vrut să meragă la o bancă pentru a depune banii, însă cel mai probabil a fost urmărită de la ieşirea din societate până la maşină. După ce s-a urcat în autoturism, a aşezat punga cu bani pe locul din dreapta şi înainte de a reuşi să pornească maşina, un bărbat a deschis uşa din faţă, a luat banii şi s-a făcut nevăzut printre blocuri. „F. Cosmina, angajată a unei societăţi comerciale din municipiul Mediaş, a reclamat faptul că, după ce a făcut ordinele de plastă, a depus îmtr-o pungă suma de 109.400 de lei, după care s-a deplasat singură spre autoturismul parcat afară, în faţa societăţii, cu intenţia de a se deplasa spre o bancă pentru a-i depozita. În autoturism, reclamanta a lăsat punga cu bani pe scaunul din dreapta faţă şi a pornit autoturismul. În acest moment, o persoană de sex masculin, a deschis portiera din faţă dreapta şi, profitând de neatenţia victimei, a luat plasa cu bani traversând în fugă Şoseaua Sibiului, unde a dispărut în spatele blocurilor. În urmărirea autorului a plecat victima, precum şi fratele ei, care se afla în apropiere, însă nu au reuşit să-l prindă prindă sau să vadă unde a dispărut autorul”, explică Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea identificării autorului, tragerii acestuia la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului.comentarii
8 comentarii

asa va trebe daca nu vreti sa platiti o firma specializata.verificati cine isi cumpara masina noua zilele aseta in medias
farcas ioan
14.07.2009 12:19
o fost barbatu-so!
Hans
14.07.2009 13:43
ala credeti ca mai e in judetu sibiu?=))
d1sco
14.07.2009 14:18
Bla bla, mie de ce nu mi s-a furat plasa cu mancare din masina de exemplu? Sa nu imi spuneti ca aia (ca sa nu ii zic altfel) nu a fost urmarita...
SB
14.07.2009 14:35
Asta e tipic firmelor de cacao din Romanica...ruleaza o gramada de bani dar se zgarcesc sa plateasca serviciile specializate de ridicare monetar.
Scooby
14.07.2009 14:52
Stiu un taran din sibiu care are vreo 4 case de schimb valutar si care duce banii tot cu plasa.A fost intrebat ca de ce nu apeleaza la vreo firma specializata si taranu a zis ca el nu are incredere in asa ceva.
cineva care nu e cineva
14.07.2009 18:42
Domnule redactor te rog recicleaza-te cu ortografia. Prea multe greseli de ortografie intr-un singur articol...Sau apuca-te de sapa, PANTOFULE!!!
Redactor
14.07.2009 19:03
cazul nu se aseamana cu un furt.Acest furt e cusut cu ata alba.Ce cauta fratele ei in acel moment prin preajma locului.Politia v-a gasi enigma furtului.Banii sunt la locul lor de care stie fratele victimei.
gogu
14.07.2009 23:23
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica