Tribuna
PNL
A furat o maşină parcată şi a dus-o la fier vechi

O maşină parcată în cen­trul oraşului Tălmaciu, în par­care amenajată, i-a adus numai neplăceri unui local­nic. Văzând că din luna august nu vine nimeni să îşi revendice maşina, bărbatul a luat-o şi a dus-o la fier vechi. Miercuri, însă, proprietarul maşinii s-a întors din judeţul Olt, unde locuia, în Tălmaciu, unde lăsase maşina pentru că avea probleme tehnice. Nu mică i-a fost surpriza când a văzut că maşina nu mai este în parcarea amenajată unde o lăsase, aşa că a anunţat Po­liţia. „Poliţia Oraşului Tăl­ma­ciu a fost sesizată în scris de către un cetăţean cu privi­re la faptul că în perioada august – noiembrie 2012, persoane necunoscute i-au sustras autovehiculul. Auto­utilitara reclamantului a fost parcată în această perioadă în centrul localităţii Tălmaciu din cauza unor defecţiuni teh­nice, reclamantul fiind do­miciliat în judeţul Olt”, a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
 În urma unei anchete, poliţiştii au aflat că bărbatul din judeţul Olt şi-a lăsat ma­şina într-o parcare amena­jată, iar acum autovehiculul se afla într-un centru de colectare a fierului vechi din Tălmaciu. În urma cercetă­rilor a fost identificat Iulian D., de 24 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, suspec­tat că ar fi furat maşina şi ar fi dus-o la fier vechi.
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.500 lei, a fost recuperat şi restituit bărbatului din judeţul Olt, iar tânărul din Tălmaciu a fost reţinut pe bază de ordonanţă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat Par­chetului de pe lângă Jude­cătoria Avrig cu propunerea de arestare preventivă. (L. B.)comentarii
3 comentarii

ba , la voi masiniile nu au acte pe care le pot cere aia de la fieru vechi ? poate maine vine unu cu maybachu lui becali si pe ala il luati fara acte ?
goguta
16.11.2012 00:49
Eu cred ca , mai intai, trebuia arestat patronul de la fier vechi, pentru complicitate. Astia de la fier vechi sunt ai nimanui ? Pentru ei nu sunt legi ? Stiu ca e o mafie a fierului vechi, dar nu se poate face nimic ? Maine-poimaine ne vom trezi fara masinile parcate in fata casei pentru ca le-a dus cineva la fier vechi...
cititor
16.11.2012 10:37
Zii Romania si trage apa, ca la noi nici in africa, coruptie mare
billu
16.11.2012 16:04
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia