Tribuna
Ieri, la "Sibiu Bookfest"
A fost lansată prima carte despre antreprenoriatul din România
Viorel ANDRIESCU
4437 vizualizari
A fost lansată prima carte despre antreprenoriatul din România

Ieri, 3 iunie, în cadrul celei de-a doua ediţii a Târgului de carte "Sibiu Bookfest", orga­nizat de Exposib, profesorul de antreprenoriat Marius Ghenea şi-a lansat volumul "Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunităţi şi succes în afaceri".
Apărută la Editura "Uni­versul Juridic", lucrarea este rodul a peste 18 ani de experienţă în activitatea antreprenorială, fiind socotită deja un adevărat reper în litera­tura noastră de spe­cialitate.
Publicul prezent, în majori­tate tineri interesaţi de problematica în domeniu, a primit cu deosebită căldură mesajul transmis de autor.
Lucian Todea, un tânăr antreprenor sibian, a avut cu­vinte de o deosebită apre­ciere pentru acest "proiect de suflet", subliniind că, în prezent, rolul antreprenorului devine tot mai important, văzând în acesta "creatorul de noi locuri de muncă, de oportunităţi de afaceri, de spirit novator".
Marius Ghenea a mulţumit, la rândul său, pentru apre­cierile formulate şi a ţinut să sublinieze "necesitatea dez­vol­tării unei şcoli de antre­prenoriat româneşti", văzută ca activitate "de maximă importanţă socială, o sursă a optimizării mediului de afaceri din ţara noastră".comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA