Continental
Tribuna
A doua crimă în doar câteva zile, în județul Sibiu
A doua crimă în doar câteva zile, în județul Sibiu
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Un bărbat de 65 de ani din comuna Axente Sever din județul Sibiu a fost reținut, acuzat de omor, după ce și-ar fi lovit un prieten de 68 de ani cu un topor în cap. Cei doi se aflau acasă la cel bănuit de crimă și au băut împreună până când a început cearta.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean, cei doi bărbați, de 65 și 68 de ani, au băut acasă la unul dintre ei, în comuna Axente Sever. După o ceartă, bărbatul de 65 de ani și-a lovit prietenul de pahar de mai multe ori cu toporul în cap, în urma cărora acesta a murit.

Bărbatul a încercat apoi să își ascundă fapta.

„Inculpatul M.N. a târât victima din interiorul locuinţei până în curte şi a încercat să se sustragă de la urmărirea penală, schimbându-se în haine curate şi ascunzându-le pe cele murdare de sângele victimei în lada unei canapele, după care s-a culcat”, spune Veștemean.

A doua zi, în jurul după-amiezii, victima a fost căutată de către o rudă, care a găsit-o moartă în curtea bărbatului și a anunțat poliția. Oamenii legii au găsit la fața locului toporul folosit la crimă, dar și hainele pe care suspectul le ascunsese.

Bărbatul de 65 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia