Tribuna
Sevis
A dispărut după ce a fost externată din spital
A dispărut după ce a fost externată  din spital

Poliţiştii Serviciului Inves­tigaţii Criminale Sibiu în­cearcă să dea de urma unei femei de 34 de ai, din Orlat. Maria Grecu a fost în 2 octombrie la Sibiu, unde a fost supusă unor investigaţii în Unitatea de Primiri Urgenţe. Femeia suferise în trecut o intervenţie la rinichi şi se pare că nu se simţea prea bine, motiv pentru care a revenit la UPU. După ce a fost externată, femeia nu a mai ajuns acasă, iar familia a anunţat Poliţia.
Maria Grecu are înălţime 1,50 m, 45 de kilo­grame, constituţie slabă, ochi căprui, păr lung vopsit negru, ten deschis. Ca semne parti­culare, femeia are cicatrice de la operaţia la rinichiul drept, două puncte de incizie, iar pe antebraţul uneia dintre mâini are un tatuaj cu numele ADI.
Când a plecat din spital era îmbrăcată cu pantaloni de blugi de culoare gri deschis, pantofi tip sport de culoare albă, geacă de tercot de culoare albastră. 
Cetăţenii care pot oferi in­formaţii despre această per­soană sunt rugaţi să con­tacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia