Tribuna
PNL
A curs cu dosare penale din cauza beției la volan. Un bărbat, aproape de comă alcoolică, la volan în Terezian
A curs cu dosare penale din cauza beției la volan. Un bărbat, aproape de comă alcoolică, la volan în Terezian

Polițiștii rutieri au constatat nouă infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în weekend, au reținut 37 de permise de conducere, au retras 17 certificate de înmatriculare și au aplicat 483 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 119.000 de lei.

Cele mai multe infracțiuni au fost din cauza beției la volan.

Pe DN 14, în orașul Copșa Mică, polițiștii au depistat un medieșean în vârstă de 69 de ani în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influența alcoolului. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i întocmite actele premergătoare pentru cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Vineri, în municipiul Mediaș, polițiștii au oprit pentru control o mșaină condusă pe strada După Zid de către un localnic în vârstă de 43 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul de a conduce al medieșeanului este suspendat. În plus, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a rezultat într-o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat prelevarea probelor biologice.

În Polițiștii i-au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Câteva ore mai târziu, în comuna Bârghiș, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală din satul Zlagna. Polițiștii au constatat că la volan se află o localnică în vârstă de 20 de ani, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.Tânăra era însoțită, ca pasager pe locul din dreapta față, de către proprietarul mașinii, tot un localnic, în vârstă de 42 de ani. În cauză, polițiștii au întocmit actele premergătoare deschiderii pe numele tinerei a unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar pe numele bărbatului, a unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de încredințare.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, pe DJ 105G, polițiștii din Tălmaciu au depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din oraș, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat. În prezent, șoferul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

O oră mai târziu, în municipiul Sibiu, pe strada Ecaterina Varga, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 52 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma celor constatate de către polițiștii rutieri, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. (L. B.)

comentarii
1 comentarii

asadar si in SB , sunt gasiti bauti la volan...
capitala Culturala Europeana,in adevaratul sene ...
bravo
luati-le permisul pe veci !
sibie.bizonel
10.08.2020 22:04
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia