Tribuna
A acordat peste 100 de autografe
Adrian POPESCU
2686 vizualizari
A acordat peste 100 de autografe

Fotograful TRIBUNEI, Fred Nuss, promitea celor prezenţi la vernisajul expoziţiei "Portretul instantaneu" că de Ziua Europei va participa la o sesiune de autografe - cu ocazia lansării CD-ului "Sibiul comunicativ şi Sibiul comunicator".

Această invitaţie publică avea să reunească mulţi sibieni, parte fiind chiar cititorii cotidianului Tribuna. Prof. dr. Emil Hartmann din Germania şi preşedintele de onoare Lobbyart, Iuliana Drăguţoiu, au anunţat deschiderea sesiunii de autografe pe care artistul fotograf le-a oferit cu drag.

  • "În acest CD distribuit gratis sunt reunite referinţe critice, CV-ul artistului, toate fotografiile expuse în recenta expoziţie, dar şi imagini de la vernisaj. Nu ne-am propus decât să îl redescoperim pe Fred Nuss, dincolo de activitatea susţinută la Tribuna", a spus Iuliana Drăguţoiu.

Spre surprinderea publică, primarul interimar, Astrid Fodor, avea să se alăture, într-un gest de normalitate, doritorilor de autograf de la Fred Nuss. Doamna primar a mulţumit domnului Nuss pentru imaginile oferite sibienilor în decursul prestigioasei sale cariere profesionale, dar şi pentru acele activităţi culturale care au adus un capital de imagine Sibiului şi României. În completare, prof. dr. Emil Hartmann avea să-l numească pe Fred Nuss "un nobil cavaler al contem­poraneităţii". În acest context, Emil Hartmann anunţa că la 1 iunie va reveni în Holul Primăriei Sibiu:

"Voi veni în ţinută medievală şi o să provoc sibieni - de la mic la mare - la un concurs de tras cu arcul, intitulat: Direct în ţintă". Provocarea cavalerului Hartmann a fost acceptată de primarul Sibiului, dar şi de distinsul fotoreporter.


După atâtea vorbe au urmat faptele

Fred Nuss - precum un elev conştiincios - a acordat peste 100 de autografe, conversând cu fiecare solicitant în parte (cunoscut sau necu­noscut). Acţiunea a fost iniţiată de Lobbyart, cu sprijinul partenerilor: Casa de Presă şi Editură TRIBUNA, Casa de Cultură a Studenţilor, AFT, ULBS, ROGER şi a beneficiat de mecenatul CLS şi al Primăriei Sibiu.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA