Tribuna
9 străzi rămân astăzi fără gaz
Rareș BIŢU
1531 vizualizari

Sibienii care locuiesc pe străzile St. O. Iosif, Grâului, Pomicultorilor, Orzului, Ovă­zului, Secerătoarelor, Semă­nă­toarelor, Scurtă şi Coope­ratorilor rămân astăzi fără gaz din cauza unor lucrări care se fac la reţelele din zonă. Reprezentanţii  E.ON Gaz Distribuţie spun că sunt finalizate lucrările pentru înlocuirea unui tronson din reţeaua de distribuţie a ga­zelor naturale de pe strada Şt. O. Iosif din municipiul Sibiu.
"Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect amplu de in­vestiţii prin care vor fi înlocuiţi circa 20 kilometri de con­duc­te de gaze şi branşamente, valoarea totală estimată a investiţiei fiind de aproximativ 6,5 milioane de lei. Pentru cuplarea tronsonului la sis­temul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de vineri 06 iulie a.c., începând cu ora 09.00, pe cele 9 străzi din oraş. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lu­crări, cel mai probabil înce­pând cu ora 16.00", se arată într-un comunicat de presă.
E.On Distribuţie solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispece­ratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre nu­merele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele re­ţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Compania E.ON Gaz Dis­tribuţie regretă disconfortul creat şi îşi asigură consu­matorii că depune toate efor­turile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai re­pede posibil.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA