FITS 2024
Tribuna
Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale
9 străzi din Sibiu rămân temporar fără gaz
Locuitorii de pe Aleea Seviş, Aleea Şteaza, Aleea Streiu, Calea Cisnădiei, Calea Dumbrăvii, Arieşului, Intrarea Arieşului, Siretului şi Intrarea Siretului vor rămâne câteva ore fără gaz miercuri, 26 august 2009, din cauza lucrărilor de cuplare a noii conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale. Reprezentanţii E.ON Gaz Distribuţie S.A. au anunţat ieri că reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, în jurul orei 19.00.
"E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat modernizarea unui tronson în lungime de aproximativ 1,8 km din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Sibiu, prin înlocuirea conductelor existente cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute. Valoarea investiţiei se ridică la peste 1,1 milioane lei", explică Florentina Maghiar, Responsabil PR Regional, Departamentul de Relaţii Publice şi Comunicare, E.ON România.
"Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie) sau 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)", se arată într-un comunicat de presă.
Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă inconvenientele generate de această întrerupere a serviciului de distribuţie şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere.comentarii
2 comentarii

Si cum daca vine frigul?
Muma
25.08.2009 08:59
Lasa MUMA draga , ca pana la iarna ... poate vor da drumul .... la gaz .
Socrate
25.08.2009 16:03
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica