Continental
Tribuna
7 infracțiuni rutiere, în ultimele zile, în județ
Vasile ANTIPA
927 vizualizari
7 infracțiuni rutiere, în ultimele zile, în județ

7 dosare penale au întocmit polițiștii rutieri sibieni în ultimele zile, pe șoselele din județ.

Luni dimineața, polițiștii rutieri din Mediaș au descoperit un minor care conducea un autoturism. Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că mașina i-a fost încredințată tânărului, în vârstă de 17 ani, domiciliat în Bazna, de către un bărbat de 40 de ani, aflat în autoturism cu acesta.

Totodată, polițiștii au constatat că mașina are aplicat număr fals de înmatriculare. Polițiștii au deschis dosar penal, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice de către o persoană care cunoaște faptul că nu deține permis de conducere.

Sâmbătă, la sediul Biroului Rutier Mediaş s-au prezentat doi șoferi care au declarat că au fost implicaţi într-un eveniment rutier în municipiul Mediaş, în urma căruia a rezultat avarierea celor două autovehicule conduse de ei şi a unui stâlp pe care era montată o oglindă rutieră.

În urma celor declarate de aceştia a rezultat că unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 26 ani, din Mediaș, a condus autoturismul pe strada Păcii, iar la intersecţie cu strada Axente Sever nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani.

Polițiștii au constatat că bărbatul de 26 de ani avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar acesta s-a ales cu dosar penal pentru  conducerea unui autoturism având acest drept suspendat. T

ot sâmbătă, polițiștii rutieri au descoperit în trafic, pe DN14, în Șura Mare, un bărbat de 37 de ani, localnic, care conducea autoturismul fără a deține permis de conducere, autovehiculul fiind neînmatriculat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Sâmbătă, în Cârțișoara, polițiștii rutieri au descoperit în trafic un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,98 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul, un sibian în vârstă de 41 de ani, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia