Tribuna
69 de sibieni diagnosticați cu noul coronavirus. Patru dintre ei au decedat
Laura BUCIU
3142 vizualizari
69 de sibieni diagnosticați cu noul coronavirus. Patru dintre ei au decedat
© Arhiva Tribuna

Numărul sibienilor care au fost confirmați cu noul coronavirus a ajuns, marți, la 69. Dintre aceștia, trei cazuri au fost declarate vindecate și externate, până luni. De asemenea, patru pacienți au murit. Între ei este și un tânăr de 29 de ani, considerat a fi cea mai tânără victimă a coronavirusului în România, alături de o fată tot de 29 de ani, din Botoșani.

Până marți, 7 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până marți, 182 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 360 de noi cazuri de îmbolnăvire.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia