Tribuna
6 din două lovituri! Un sibian beat a lovit șase mașini la distanță de două străzi
Laura BUCIU
1684 vizualizari
6 din două lovituri! Un sibian beat a lovit șase mașini la distanță de două străzi
Foto cu caracter ilustrativ © facebook.com/politiasibiu

Numărul șoferilor care conduc sub influența alcoolului este tot mai mare. Crește și alcoolemia cu care sunt prinși conducătorii auto.

Recordul l-a înregistrat un sibian care a lovit șase mașini pentru că era băut. În timp ce conducea un autoturism pe Aleea Haiducului, un sibian în vârstă de 33 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate. Bărbatul și-a continuat deplasarea, iar la intersecția cu strada Hipodromului a lovit alte patru autovehicule parcate. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a sibianului a rezultat într-o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma celor constatate au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Vineri după-amiaza, în jurul orei 16.00, în Tălmaciu, pe DC 61, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot vineri, în jurul orei 23.00, pe DJ 141B, în localitatea Șaroș pe Târnave, un alt șofer a fost depistat conducând un autoturism și având un rezultat pozitiv pe etilometru. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Biertan, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, seria șoferilor depistați sub influența alcoolului a continuat în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, unde un rășinărean în vârstă de 51 de ani a fost depistat la volan având o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 22.00, în localitatea Rășinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sava P. Barcianu, un localnic în vârstă de 39 de ani a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune ușoară cu un imobil. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, dar în urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a bărbatului a rezultat într-o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia