Tribuna
PNL
55 de elevi și 14 profesori nu merg la școală din cauza coronavirusului
55 de elevi și 14 profesori nu merg la școală din cauza coronavirusului

14 cadre didactice, 55 de elevi și șase persoane din cadrul personalului nedidactic din unitățile de învățământ din județul Sibiu lipsesc de la activitățile didactice din cauza SARS-CoV-2, transmite Inspectoratul Școlar Județean.

În urma centralizării datelor pentru marți, 15 septembrie, la nivelul județului Sibiu situația cazurilor de îmbolnăvire confirmată cu SARS-CoV-2 și a persoanelor izolate din  contactului direct cu persoane îmbolnăvite cu SARS-CoV-2 este următoarea: număr persoane confirmate cu SARS-CoV-2: cinci (din care: trei cadre didactice, un cadru nedidactic și un elev); număr persoane aflate în izolare: 70 (din care: 11 cadre didactice, cinci cadre nedidactice și 54 de elevi); număr total cadre didactice care au avizul medicului de medicina muncii pentru desfăşurarea activităţilor online: patru.

Potrivit lui Costi Dincă, cazurile au fost confirmate înainte de începerea anului de învățământ. Prin urmare, coronavirus a fost depistat la un cadru didactic de la Colegiul Tehnic “Mediensis” Mediaș, unul de la Școala Gimnazială Ațel și la un educator de la Grădinița cu Program Prelungit “Elefănțelul Curios” din Sibiu.  Totodată, sunt diagnosticați un elev de la Colegiului Național “Octavian Goga” Sibiu și un cadru nedidactic de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 28 Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

anunt-incepere-proiect-139830-final

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia