Tribuna
Jidvei
521 de joburi, puse la bătaie la "Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți" din Sibiu și Mediaș
521 de joburi, puse la bătaie la
© Arhiva TRIBUNA
„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în Sibiu și Mediaș, a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și a pus la bătaie 521 de joburi.


Cele 422 de persoane  participante ( 312 la Sibiu şi 110 la Mediaş) au avut de ales din locurile de muncă vacante  puse la dispoziţie de către 38 agenţi economici din judeţ. La Sibiu, 23 de firme au oferit 361 locuri de muncă, iar la Mediaş 15 agenţi economici au oferit 160 posturi.
Potrivit AJOFM Sibiu, din totalul persoanelor participante, 51 au fost  absolvenţi (39 la Sibiu şi 12 la Mediaş), dintre care 17  au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă (15 la Sibiu şi doi la Mediaş) în meserii precum: agent de securitate, casier, controlor de calitate, economist, funcţionar administrativ, lucrător comercial, inginer de sistem în informatică, montator subansamble, muncitor necalificat sau ospătar.
"Pe lângă punerea faţă în faţă efectiv a cererii cu oferta de forţă de muncă, bursa a încercat şi o familiarizare a proaspeţilor absolvenţi cu practicile de căutare a unui loc de muncă, cu participarea la interviuri de angajare precum şi cu tendinţele actuale ale pieţei muncii", mai spun reprezentanții AJOFM Sibiu. (A. M.)                        

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia