Continental
Tribuna
5.000 de euro pentru ca un tată să poată merge din nou
5.000 de euro pentru ca un tată să poată merge din nou
La 69 de ani, un tată are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Ionel Ganea nu poate merge fără o proteză ce valorează circa 26.000 de lei.

 


"Tatăl meu, având diabet, acum cinci ani s-a zgâriat la un deget, la picior, și a făcut cangrenă. Prima dată i-a fos amputat degetul, iar după două luni i s-a amputat piciorul de sus, de deasupra genunchiului. I s-a pus o proteză la București. Proteza a avut garanție patru ani, s-a stricat și acum el nu se poate deplasa. Încă nu am terminat de achitat nici acea proteză. Am făcut un credit, a fost vreo 26.000 lei.  Încerc să fac ceva, că nu se poate deplasa deloc", spune fiul său.


Cei care îl poate ajuta pe Ionel Ganea să meargă pot face donații în contul deschis la CEC Bank, pe numele Ganea Ionel - RO54CECEGL1408RON0994176.

comentarii
2 comentarii

Oare banutii strinsi de la -ASIGURARI - unde mama zmeului merg ?? E la fel ca treaba cu -rovigneta -- bani colosali cu care trebuie sa se construiasca sosele unde se duc -- salarii nesimtite si pensii speciale?? Regret ca omul e bolnav dar din acesta cauza sa format --asigurari sociale-- pentru nevoi de acest fel nu pentru a umple buzunarele unor NESIMTITI-.
mike
04.10.2019 18:19
Sa faca cerere de ajutor material la Agentia de Plati si Inspectie Sociala Sibiu str. Calea Dumbravii 17 etaj 2 deasupra la Casa de Pensii. Primaria ar fi trebuit sa-i spuna ca are acest drept!
Dana S.
17.10.2019 17:24
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia