Continental
Tribuna
45.73% dintre elevii care au dat BAC-ul la Competențe digitale au primit calificativ "Mediu"
Andra MARINESCU
1379 vizualizari
45.73% dintre elevii care au dat BAC-ul la Competențe digitale au primit calificativ
© Arhiva TRIBUNA
16 elevi au lipsit de la proba D, cea de evaluare a competențelor digitale, a examenului de Bacalaureat. Proba a avut loc în perioada 7 - 14 iunie, fiind susținută de 1.627 de elevi sibieni.

Potrivit statisticilor Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, 65 de candidați nu au reușit să obțină minim 20 de puncte la această probă, așa că nu au primit niciun calificativ. Este vorba despre doi elevi de la Colegiul Tehnic "A. T. Laurian" Agnita, unul de Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr" Avrig, trei de la Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copșa Mică, un elev de la Liceul Tehnologic Iacobeni, șase de la Liceul Tehnologic "Automecanica" Mediaș, patru de la Liceul Teoretic "Axente Sever" din Mediaș, 12 de la Liceul Teoretic "Ilie Măcelariu" Miercurea Sibiului, trei de la Colegiul Agricol "D. P. Barcianu" Sibiu, 14 de la Colegiul Economic "G. Barițiu" Sibiu, un elev de la Colegiul Național "Octavian Goga" Sibiu, unul de la Colegiul Tehnic "Cibinium" Sibiu, patru de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu, trei de la Colegiul Tehnic Energetic Sibiu, șase de la Colegiul Tehnic "Independența" Sibiu, un elev de la Liceul de Artă Sibiu, doi de la Liceul Tehnologic "Avram Iancu" Sibiu și un elev de la Liceul Tehnologic "Johannes Lebel" Tălmaciu.
Cei mai mulți elevi cu calificativul "Experimentat" provin de la Liceul Teoretic "Axente Sever" Mediaș (42 de elevi, din totalul de 135 prezenți), de la Liceul Tehnologic "Școala Națională de Gaz" Mediaș (33 elevi) și de la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal" (23).  
218 candidați au primit calificativ "Începător", 744 calificativ "Mediu", 408 - "Avansat" și 192 - "Experimentat".
Niciun elev nu a fost eliminat din examen.
După examenul de evaluare a competențelor digitale, a urmat cel de testare a competențelor de comunicare într-o limbă de comunicare internațională.
Pe 1 iulie debutează probele scrise ale examenului național de Bacalaureat.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia