Tribuna
43 de mașini oprite și 61 de sibieni legitimați în prima noapte de circulație restricționată prin Ordonanță Militară
Laura BUCIU
3185 vizualizari
43 de mașini oprite și 61 de sibieni legitimați în prima noapte de circulație restricționată prin Ordonanță Militară
© https://www.facebook.com/politiasibiu

Polițiștii din Sibiu au controlat în trafic un număr de 43 de mașini și au legitimat 61 de persoane, în timpul primei nopți în care circulația a fost restricționată prin Ordonanța Militară nr. 2, emisă în contextul stării de urgență.

Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței au fost aplicate 15 amenzi, în valoare de 1.500 de lei.

Echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au început acțiunea de verificare luni noaptea, la ora 22.00, scopul fiind asigurarea unui climat optim de siguranță publică.

„Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Oamenii legii recomandă în continuare sibienilor să rămână în case , pentru siguranța lor și a celor dragi.

Circulația pe străzi este restricționată între orele 22.00 și 06.00 pentru a limita riscul răspândirii coronavirusului. Oamenii pot ieși din case doar pentru chestiuni urgente având asupra lor legitimație de serviciu, adeverință de la angajator sau, după caz, o declarație pe proprie răspundere în care să fie explicat motivul deplasării.

comentarii
2 comentarii

politistii ne roaga sa nu iesim dar tot ei inca mai fac programari la inmatriculari auto
gica
24.03.2020 16:40
Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

site web: https://padmanspell.com

Whatsapp +19492293867

E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

https://twitter.com/padman_dr.
Patricia
25.03.2020 02:24
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

Comunicat de presa

Transportul Public Sibiu

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA