Tribuna
PNL
420 de paturi noi, cu sistem electric, în secțiile Spitalului Județean Sibiu
Sorana MAIER
914 vizualizari
420 de paturi noi, cu sistem electric, în secțiile Spitalului Județean Sibiu

Spitalul Clinic Județean Sibiu a cumpărat din bugetul propriu 420 de paturi noi cu care a dotat mai multe secții.

„Îmbunătățirea condițiilor de cazare ale pacienților Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu este un obiectiv din planul meu de management și voi face tot posibilul să-l îndeplinesc. 420 de paturi noi, inclusiv paturi acționate electric au intrat în dotarea spitalului”, a anunțat Liliana Coldea, managerul Spitalului.

Secțiile care au beneficiat de aceste paturi sunt Clinicile Medicală 1 și 2, Gastroenterologie, Nefrologie, ORL, Chirurgie 1 și 2, Diabet, Endocrinologie, Obstetrică Ginecologie 1 și 2, Cardiologie, Hematologie, Urologie, Ortopedie.

Ultima achiziție de paturi pentru majoritatea acestor secții a fost realizată în urmă cu peste 10 ani.

Valoarea totală a achiziției este peste 1,2 milioane lei, bani proveniți din veniturile proprii ale spitalului.


comentarii
6 comentarii

F.F.Bine.Omul bolnav macar sa aiba un pat bun si ajustabil sa se poata odihni, ca si asa pe bolnav il macina problema medicala pentru care este internat.
ION
14.09.2020 01:51
Aceasta doctorita Liliana Coldea se pare ca are o prioritate PACIENTII ,ceea ce este un fapt FOARTE BUN.Vor aparea multi dusmani ,deoarece Sibiul este cunoscut ca o cloaca de doctori spagari si ciubucari.Cu cat Spitatul Judetean se doteaza mai bine se impune o crestere a profesionismului.Succes!! doctoritei Coldea si a doctorilor tineri care trebuie sa ii elimine pe doctorii batrani si spagari din sistem.
JIM
14.09.2020 02:04
felicitari
pacient
14.09.2020 13:04
Bravo
Eu
14.09.2020 17:15
Dna Lili se laudă cu o achizitie pentru care nu are absolut niciun merit. Demersurile au fost începute și realizate în perioada cand era inca manager Cornel Benchea. A venit "duamna" și a cules laurii.
Om informat
15.09.2020 12:40
Are un merit ca a adus paturile.Planuri si demersuri sant peste tot,ca cu autostrazile(planuri si studii pe care statul a platit milioane de euro la teparii Romaniei si nu s-a facut NIMIC).Asa ca "meritele"apartin ambilor manageri unul ca a avut plan iar altul ca a realizat planul.
Lui om informat
15.09.2020 20:24
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia