Tribuna
Şoc şi groază pe Drumul Naţional 14
Vasile ANTIPA
3663 vizualizari
Şoc şi groază pe Drumul Naţional 14
Imagini teribile marţi dimineaţa la ieşirea din Brateiu. Şoferul unei maşini a intrat direct într-un pom, după ce a efectuat o depăşire şi a pierdut controlul volanului. Atât şoferul cât şi un copil de 8 ani au fost transportaţi în stare gravă la spital. Bărbatul de 38 de ani a fost preluat de un elicopter şi transportat la Târgu Mureş.
Accident grav ieri dimineaţă în jurul orei 8 la ieşirea din Brateiu spre Mediaş. Şoferul unui autoturism a efectuat o depăşire extrem de riscantă, iar la revenirea pe sensul său de mers a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Şoferul maşinii, un bărbat de 38 de ani şi un copil de 8 ani au fost transportaţi în stare gravă la spital. „Am fost solicitaţi pentru un accident rutier între Brateiu şi Mediaş. La faţa locului am găsit două victime, un copil de 8 ani şi un bărbat de 38 de ani. Bărbatul se afla în stop cardio-respirator. La locul evenimentului ne-am deplasat cu 3 autospeciale şi 3 echipaje ale Ambulanţei Mediaş. Am trecut la resuscitarea cardio-pulmonară a pacientului şi am reuşit să obţinem cord. În acest moment pacientul este la terapie intensivă, pronosticul fiind rezervat”, ne-a declarat Emanuel Olariu, asistent în cadrul Serviciului de Ambulanţă Mediaş.
Primele cercetări ale poliţiştilor indică faptul că bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a izbit extrem de puternic de un pom. „Conducătorul unui autoturism s-a angajat în depăşirea unui alt autovehicul, iar la revenirea pe sensul său de mers a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat într-un copac. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane care au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaş”, ne-a spus subinspectorul Laurenţiu Dudoi, din cadrul Poliţiei Rutiere Mediaş.
Ieri dimineaţă în jurul orei 11.30 un elicopter din cadrul SMURD Târgu Mureş l-a transportat pe bărbatul aflat în stare critică la o clinică specializată din Târgu Mureş. De asemenea, şi minorul care se afla în maşină va fi transportat cel mai probabil la Târgu Mureş. Poliţiştii din Mediaş au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.




comentarii
26 comentarii

cata osteneala si bani cheltuiti din bugetul nostru al tuturor.
Si pentru ce , pentru un inconstient care se deplaseaza cu mare viteza pe drumurile publice fiind un potential pericol pentru noi ceilalti care respectam regulile de circulatie. Trebuia lasat sa moara, pacat de copilas astia se cred Dumnezeu la volan.Sa nu ma judecati pentru ca am dreptate.
olympyusgreen
18.02.2009 07:32
Imi pare rau petru ei:((
:((
18.02.2009 10:18
woma-i ma--
pentru gigi fane - nunti botezuri....din Medias
18.02.2009 13:16
Din pacate barbatul s-a stins din viata in aceasta dimineata in jurul orelor 11.:(
Dumnezeu sa il ierte!
Condoleante familiei indoliate!
Cris F - Alma
18.02.2009 14:32
Dumnezeu sa-l ierte!
a
18.02.2009 18:05
soferul este de vina k a avut viteza prea mare din kte am auzit eu.imi pare rau k a murit asa tanar.nu pot sa ii urez familie decat condoleante,si imi pare rau k sa intamplat asa ceva.ii sfatuiesc pe toti soferii sa nu mai circule cu viteza,sa mearga incet si sigur.sondoleante ink o data
anonim
18.02.2009 19:47
Comentariile d-lui de mai sus nu isi au rostul aici.
Nu vad legatura dintre banii cheltuiti din buget si moartea unui om.
Nu se spune : " Trebuia lasat sa moara " ca doar el nu este Dumnezeu .
Condoleante familiei inndoliate!
Bianca
18.02.2009 20:08
CONDOLEANTELE NOASTRE FAMILIEI INDOLIATE.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.DIN PARTEA LUI ADI SI SIMONA CU FAMILIA DIN STRAINATATE.
ADI DAMIAN
18.02.2009 21:02
condoleantze..din partea fam Hentza.:((..d'zeu sa'l ierte!!..mda nu se merita asa de tanar sa plece:((
Ade
18.02.2009 21:05
dupa ceea ce a scris d-l de mai sus, poti sa iti dai seama ce fel de om este,cu siguranta nu este crestin, noi nu avem dreptul sa judecam pe nimeni...... ceea ce s-a intimplat este o nenororcire care a despartit doi copilasi si o sotie de cel mai importanta fiinta din viata lor. A fost un tinar cu suflet mare. Pacat...... Condoleante familiei....Dumnezeu sa-l ierte.......
anonim
18.02.2009 21:08
condoleante
anonim
19.02.2009 01:56
D-lui Olympusgreen;draga domnule,rusine sa-ti fie pt.indrazneala de a judeca un om care nu mai este printre noi pt.ce a facut,cu ce te-a afectat pe dumneata acest accident,aceasta viata pierduta?Se vede ca nu esti crestin.Ce se v-a alege de lumea asta daca toti gindesc ca tine?Ar insemna poate,ca daca vei avea si tu sau cineva drag tie un accident ar fi perdere de energie si bani sa fiti ajutati.Rusine sa-ti fie.Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul.
Lenuta din irlanda
19.02.2009 01:57
vai de capul vostru pai cum sa nu fie bani pierduti daca deplasezi un elicopter,ambulante ,medici sampd.Poate sunt oameni care chiar au nevoie disperata de medici si ei umbla sa salveze pe toti inconstientii de pe drumurile patriei.Apropo sunt crestin si caut sa implinesc cuvantul Domnului. Inca odata pacat de copilas care nu are nici o vina. Dumnezeu sal ierte.
olympyusgreen
19.02.2009 07:54
cine va crede-ti dumneavoastra sa judecati un om? a fost un om deosebit din toate punctele de vedere si va zic asta pentru ca l-am cunoscut.lasati-l pe dumnezeu sa ne judece. sg lucru care ar trebui sa-l facem, sa ne rugam pentru sufletul lui.... si speram din tot sufletul sa-si revina beietelul(catalin). dumnezeu sa-l odihneasca in pace. si multa putere familiei indurerate
Ana-Maria alma,262
19.02.2009 11:59
Dumnezeu sa-l ierte!
Dumnezeu sa-i mangaie pe cei ramasi in viata
medesan marius darlos
19.02.2009 20:38
d-zeu sa-l ierte.sa va intareasca sa puteti sa treceti peste aceasta incercare si sa va cresteti copii si nepotii ramasi fara tata asa de mici sa i fie tarana usoara
florin stroia smig
20.02.2009 17:36
d-le olimpusgreen in evanghelii este scris sa nu judeci pe cei ce gresesc si sa iubesti aproapele ca pe tine insuti se pare ca domnia ta erai in discoteca cind sa citit aceasta evanghelie nu in biserica
anonim
20.02.2009 17:58
Pacat ca a murit...nu merita asa ceva
Keyko
21.02.2009 20:13
Sa iti fie rusine gasca olympiusgreen daca era o ruda de a ta in situatia asta gandeai al fel???sau dupa cum vad ca gandesti cred ca il ajutai sa moara mai repede......si mai zici ca indeplinesti cuvantul DOMNULUI...nu se stie soarta ta se vede ca trb sa te rogi mai mult pt sufletul tau.
X(
Ascuns mah
23.02.2009 22:12
acest om a fost nasul meu si imi pare rau ca a murit si odata o sa iti vina si tie ceasul si o sa mori si cind vei muri la oameni nu o sa le para rau dupa tine .......si afla ca am doar 8 ani
De la mn pt tine ma olimpycus green
23.02.2009 22:20
Pentru d-ul olympyusgreen
Ma gandesc ce fel de om sunteti? (daca puteti fi numit om)dar ma indoiesc, caci mai inconstient decat ati fost d-voastra atunci cand ati scris comentariile de mai sus nu cred ca ar fi putut fi Nelutu atunci cand s-a intamplat nenorocirea.Asa a fost sa fie, dar mare, mare pacat.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Iar tie... sa-ti fie rusine.
Elena Alma 24.02.2009
24.02.2009 20:04
sa sty ca vb foarte urat si afla de la mn ca esti un prost .......>:P>:P>:P>P>:P
nu pot sa zic numele
25.02.2009 10:15
D-zeu sa-l odihneasca!!!L-am cunoscut pe Nelutu si nu o sa-l uit niciodata!!
D-zeu sa-i de-a putere la Mihaela sa-si creasca frmosii copilasi..,
Dani Alma
26.02.2009 18:51
NE PARE RAU SA AUZIM CA SUNT OAMENI FARA SUFLET ,FARA INIMA SI ASTA TI -O SPUNEM SPECIAL TIE ASA NUMITUL OLIMPYUSGREEN ,SA ITI FIE RUSINE SI PACAT DE D-ZEU SA VORBESTI ASA DESPRE UN OM PE CARE NU L -AI CUNOSCUT SI PROBABIL NICI MACAR NU STI ADREVARUL MOTIV AL ACIIDENTULUI,TREBUIE SA CITESTI MAI INTAI DESPRE EL CA I-A RAMAS DOI COPII MICI SI O SOTIE TANARA ,MA GANDESC CA NU AI O FAMILIE SI NU STI CA PRETUIESTI UN OM SI NICI NU O SA TE IUBESCA NIMENEA NICIODATA PT CA ESTI SUPUS DEAVOLULUI,INTR -O ZI POATE O SA SIMTI SI TU PE PILEA TA ACEEA SUFERINTA SI ATUNTUNCI SA TE GANDESTI LA CELE SPUSE DE TINE DESPRE ACEST OM,NOI AM FOST VECINII LUI,AM COPILARIT CU EL,PENTRU NOI E O MARE PRIDERE ACEST OM CARE NU A GRESIT NUIMANUI CU NIMIC SI UITE CA A FOST LUAT DE PE ACEST PAMANT PREA REPEDE,NOI NU PUTEM REALIZA ACEST LUCRU CA NELU VECIUN NOSTRU NU MAI E,DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA LE DE-A PUTERE PARITILOR CARE TOCMAI SI -A PIERDUT UNICUL LOR BAIAT SI IN SPECIAL SA II DE-A PUTERE MIHAELEI PENTRU CA A RAMAS SINGURA CU DOI COPII FRUMOSII SI MICI!!NELU O SA TE PASTRAM MEREU VIU IN SUFLETELE NOSTRE SI O SA NE ADUCEM AMINTE CU DRAG DE TINE,NU TE VOM UITA NICIODATA!!CONDOLEANTE TUTUROR CELOR INDOLIATI
Nelutu Bertea ,Cuta Bertea,Avram Bertea - ALMA
26.02.2009 22:00
REVIN DIN NOU ,CURIOASA DE ASA NUMITUL OLYMPYUSGREEN L-AM CAUTAT SI L -AM GASIT, NUMELE LUI ESTE OLIMPU STREZA ARE 29 DE ANI SI ESTE DIN SIBIU; CAUTATI PE GOOGLE SI VETI VEDEA PROFILUL LUI DE PE NEOGEN II PUTETI LASA ACOLO COMENTARIILE VOASTRE POATE ASA O SA ISI DE A SEAMA DE CELE SPUSE MAI SUS!!!
Cuta- ALMA
26.02.2009 22:14
Ti-a bagat cineva tie mana in buzunar mai OLYMPUSGREEN.Toata lumea are dreptul la primul ajutor.[a platit si el asigurari de sanatate ] Sa-ti fie rusine ptr. vorbele de mai sus.Condoleante familiei !Nelutu ,nu te vom uita niciodata.
xxxx
27.02.2009 23:24
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA