Tribuna
35 de expozanţi, la Festivalul Handmade de la Forumul German
Andra MARINESCU
4047 vizualizari
35 de expozanţi, la Festivalul Handmade de la Forumul German
Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații autentice la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Handmade de la Sibiu, Creative Buzz, de vineri până duminică, în perioada 24-26 martie. Evenimentul va avea loc la Forumul German Sibiu.


Pe sibieni îi aşteaptă trei zile de cumpărături, cu patiserie de casă, ateliere de ciocolată pentru copii, codițe împletite, obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele. Festivalul Handmade de la Sibiu, Creative Buzz, a ajuns la ediția cu numărul XI și își așteaptă vizitatorii la Forumul German, în perioada 24-26 martie, zilnic între 10-20, cu 35 de expozanți și artiști din toată țara.
Scopul evenimentului este, potrivit organizatorilor, acela de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere.

  • "Copiilor le-am pregătit ateliere de ciocolată, singura grijă a micuţilor este să se… murdărească, fireşte, într-un spirit creator. Vom decora figurine simpatice, în tema Sărbătorilor Pascale și vom încerca să ne abținem, cât putem, să nu le savurăm pe loc", mai anunţă organizatorii.

“Asociația De Poveste”, cauza socială pe care o susține evenimentul în această ediție, a apărut din dorința de a aduce zâmbete pe fețele a peste 250 de copii, de a crea o lume mai bună și un viitor strălucit pentru ei, mai spun organizatorii. Cu ajutorul fondurilor strânse, vor fi puse la cele excursii ale copiilor din centrele de plasament.
Accesul la festival este gratuit.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA